четвер, 03 грудня 2020 23:46

Не поспішає під вінець: Джей Ло двічі скасовувала весілля

Не поспішає під вінець: Джей Ло двічі скасовувала весілля
Дженніфер Лопес і її коханий Алекс Родрігес вирішили зачекати з весіллям. ФОТО: instagram.com/jlo

Американська співачка та акторка 51-річна Дженніфер Лопес вже двічі переносила весілля з бейсболістом 45-річним Алексом Родрігесом. Про це Джей Ло зізналась у нещодавньому інтерв'ю.

Закохані заручились в березні минулого року, але одружитись завадила пандемія. Співачка розповіла, що вони з нареченим вже двічі переносили весілля.

"Нам довелося скасувати весілля через Covid-19. Насправді, ми зробили це двічі, про що люди не здогадуються. Ми відпустили ситуацію, і тепер я не знаю, якою буде урочистість: то ми говоримо про камерний варіант, то про масштабний, то ще про який-небудь. Ми просто відчуваємо, що зараз потрібно почекати. Нам нікуди поспішати, у нас все добре, і це станеться, коли прийде час. Думаю, зважитися на грандіозне весілля просто зараз - не головний пріоритет," - сказала Джей Ло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журнал People назвав найвпливовіших людей 2020 року

Також артистка прокоментувала чутки щодо таємного весілля з Родрігесом, яка вона вже начебто зіграла.

"Це кумедно, тому що життя дійсно іноді віддзеркалює вашу творчість. Коли я виконувала пісню El Anillo іспанською мовою, що означає "Коли ти збираєшся освідчитися мені?", багато хто думав, що я мрію вийти заміж. Зараз я працюю над фільмом Marry Me, і всі почали вважати, що я хочу скоріше піти під вінець, або вже зробила це. Це просто збіг, Marry Me ми розробляли сім років", - наголосила артистка.

Весілля співачки 51-річної Дженніфер Лопес та бейсболіста 45-річного Алекса Родрігеса було заплановане на літо 2020-го року і мало відбутись у Італії. Однак через правила дотримання карантину пара вимушена була його перенести.

Зараз ви читаєте новину «Не поспішає під вінець: Джей Ло двічі скасовувала весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути