пʼятниця, 30 травня 2008 16:08

Наомі Кемпбелл висунуто п"ять звинувачень: їй загрожує шість місяців в"язниці

П"ять звинувачень, зокрема за спробу нападу на офіцера поліції та образу співробітників авіакомпанії British Airways, було висунуто вчора в Лондоні темношкірій супермоделі Наомі Кемпбелл.

3 квітня модель була знята в наручниках з трансатлантичного рейса до Лос-Анджелеса за плювок в обличчя поліцейському і спробу ударити ногою іншого охоронця поравопорядку. Лють Кемпбелл викликала втрата авіакомпанією одного з предметів її багажу в 5-му терміналі аеропорту Хітроу.

Після інциденту British Airways заборонила 38-річній Кемпбелл літати своїми літаками. За словами Саймона Ніколса, адвоката Кемпбелл, манекенниця "сильно засмучена" з приводу висунутих їй звинувачень. Слухання у цій справі призначено на 20 червня в Аксбріджі.

Як повідомляє прокуратура, Кемпбелл загрожує максимум шість місяців в"язниці та штраф до 5 тис фунтів.

За останні вісім років на рахунку у супермоделі набралося вже дев"ять подібних нападів: вона била своїх помічниць, тягала їх за волосся, кусала і била по обличчю.

Минулого року вона відбувала покарання - займалася прибиранням муніципального гаража в Нью-Йорку - за напад на свою домробітницю. Крім того, суд зобов"язав тоді супермодель відвідувати спеціальні заняття для схильних до спалахів гніву, оскільки її вже не раз заарештовували і викликали до суду за образи і застосування фізичної сили відносно обслуговуючого персоналу, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл висунуто п"ять звинувачень: їй загрожує шість місяців в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути