Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2012 21:44

На День народження Кривошапка пов'язали і забрали "беркутівці"
24

Фото: Фото: prbatteries.com

19 січня в ресторані "Byblos" артист Олександр Кривошапко відсвяткував свій 20-й день народження. На святі були друзі артиста, а ведучою вечора стала телеведуча Дівчина Блонда.

Привітати Олександра з ювілеєм прийшли Анна Пославська, Тоня Матвієнко, Кирило Туриченко, Володимир Горянський, Монро, Маша Собко, Микита Добринін, Павло Табаков, Володимир Лерт та інші.

Олександр представив гостям свою сольну програму, по черзі присвячуючи свої пісні мамі, продюсерам, друзям, фанатам і журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Холостяк" відбив дружину у Кривошапка

Вечір не обійшовся без пригод: у розпал свята в ресторан увірвалася група спецназу. На очах у здивованих гостей і журналістів, скрутивши Саші руки, бійці вивели його на вулицю і посадили в машину з мигалкою. Команда Олександра і журналісти миттєво відреагували, вибігши звільняти співака, але двері автомобіля були закриті.

Коли напруга досягла свого піку, двері автозаку відкрилися. З неї вийшов приголомшений іменинник, а четверо спецназівців винесли для нього величезний святковий торт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Кривошапко у аварії розбив свій джип і мало не загинув

Як виявилося, це був подарунок одного з друзів співака, який побажав залишитися інкогніто.

"Я, звичайно, здогадуюсь, хто міг влаштувати мені таке маски-шоу. Він не зміг приїхати на моє свято, але обіцяв мені яскравий подарунок", - поділився Олександр Кривошапко.

Зараз ви читаєте новину «На День народження Кривошапка пов'язали і забрали "беркутівці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути