пʼятниця, 20 січня 2012 16:55

У день народження Монро подарували 6 тисяч гривень на iPad

У день народження Монро подарували 6 тисяч гривень на iPad

13 січня травесті-діва Монро святкувала 34 роки. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я не хочу афішувати свій вік, бо вже починається якась спекуляція. Мені стукнуло 22. Саме в цьому віці я відчувала себе дуже щасливою і він в мене продовжується до цих пір. Я дуже не люблю, коли мене вітають і кажуть: "За твої 18". Я не люблю 18 років, бо тоді в мене не було ні грошей, ні слави, нічого. А в 22 я чітко розуміла, що хочу від життя", - роз'яснила Монро.

День народження вона відзначила в японському стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травесті Монро показала оголені груди

"Святкувала досить скромно в караоке з друзями. Це була японська вечірка із суші, білим вином, віскі та шампанським. Кожному гостю, який прийшов, я дала вказівку, що мені дарувати. Тому подарували вазу для квітів, а то до того доводилось ставити їх у відра, або банки, креми, карти "Таро" і гроші на iPad. Це 6 тис грн", - зізналася травесті-діва.

Новий рік вона святкувала в Ялті на корпоративі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травесті Монро на 8 Березня замовила парфуми і браслети

"Це був ялтинський готель. Я адекватна людина, тому гонорари підняла лише вдвічі. Чому не більше? Бо не хотіла цокатися сама із собою або з ялинкою на Хрещатику. Після того ще чотири дні відпочивала в Криму. Другого січня хотіла навіть скупатися. Погода була класна, море 12 градусів. І я вже з напівзалишків бодуна хотіла скочити в море, але вчасно зупинилась. Подумала, що здоров'я для мене важливіше", - зауважила травесті-артистка.

Зараз ви читаєте новину «У день народження Монро подарували 6 тисяч гривень на iPad». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути