пʼятниця, 16 грудня 2011 20:31

Олександр Кривошапко у аварії розбив свій джип і мало не загинув

Олександр Кривошапко у аварії розбив свій джип і мало не загинув

Співак Олександр Кривошапко вже встиг побити свій новий джип.

Не так давно співак Олександр Кривошапко купив нову машину Nissan Murano, вартість якої становить понад $ 50 000. І, як зізнався співак під час однієї онлайн-конференції, він вже встиг розбити свій розкішний автомобіль.

Аварія була досить серйозною, і якби артист опинився за кермом іншого авто (не джипа), то все могло б закінчитися трагічно.

"Мене це і врятувало в аварії. Якби я був на седані або на купе, то не сидів зараз би тут. Це було лобове зіткнення. А так у мене машина стоїть високо над землею, тому я живий залишився", - поділився Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Кривошапко відчув себе великою зіркою

За його словами, на джипі можна паркуватися, де хочеш, дивитися на всі машини зверху.

"Коли я ще не купив цю машину, я їздив на седані, на купе, і мені завжди здавалося, що спортивні автомобілі - це круто, що ніколи в житті не сяду на джип. А потім, коли я вирішив купувати нову машину, я сів за кермо Nissan Murano і більше не захотів встати. Я просто пам'ятаю, що таке п'ятою точкою асфальт протирати, а що таке паркуватися, де ти хочеш, дивитися на всі машини зверху, і коли потужність двигуна твого досить сильна. Я полюбив джипи", - розповів співак.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кривошапко у аварії розбив свій джип і мало не загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути