понеділок, 19 вересня 2011 11:57

"Олександр Кривошапко грає роль хлопчика-скандальчика" - Олексій Кузнєцов

Переможець "Х-фактор" Олексій Кузнєцов хоче за свої гроші побудувати церкву. Про це співак розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

Ходять чутки, що Ви одружилися. Розкажіть, як познайомилися з Вашою обраницею?

— Ми познайомилися з Катею в Києві. Я просто побачив її на Хрещатику під час прогулянки і не зміг пройти мимо. Вона мене підкорила поглядом, своїм шармом. Офіційно ще не одружився, але так як ми з моєю коханою дівчиною вже давно живемо разом, то вважаємо один одного чоловіком і дружиною. І, відповідно, називаємо одне одного так само, від чого багато журналістів пишуть, що ми таємно одружилися. Звичайно, ми збираємося оформити стосунки. Але для цього нам не потрібно доводити до відома весь світ. Ми хочемо одружитися без усіх цих РАГСів, традицій і фотографій в парках. Можливо, це буде за кордоном, ми вже придивлялись цікаві місця в Європі.

Чи плануєте дитину?

— Про дитину поки мови не йде, оскільки у нас зараз дуже складно з часом, ми постійно на гастролях, але якщо Богові буде завгодно, ми заведемо не одного малюка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Переможець "Х-фактора" обманом відвіз дружину на відпочинок

Як часто дозволяєте собі відпочинок?

— Рідше, ніж хотілося б, оскільки зараз дуже багато роботи і зйомок в різних проектах. Влітку вдалося вирватися на пару днів у Туреччину. Це був мій сюрприз для Каті в день її народження. Але, якщо зізнатися чесно, мені подобається те, що завдяки гастролям в різні країни, ми можемо побачити світ і іноді (рідко, звичайно) навіть відпочити деньок після виступу. Особливо якщо концерт запланований у якому-небудь курортному місті.

Олександр Кривошапко найняв охоронців. Кажуть, що це через ваші нібито натягнуті стосунки.

— Зізнаюся, мені все менше хочеться згадувати це ім'я у своїх інтерв'ю. І не тому що людина неприємна мені, а тому що я намагаюся абстрагуватися від негативної енергетики, котра йде від усієї цієї метушні з Сашком. Про охорону я вже чув. Пахне піаром. Я ж йому не погрожував жодного разу. Більше того, я не дозволяю собі опускатися до його рівня і обливати його брудом у ЗМІ, влаштовувати публічні осуди або закидати качки в інтернеті. Це його профіль, він же грає в хлопчика-скандальчика. Я нещодавно під час онлайн-конференції звернувся до нього з пропозицією зустрітися особисто і обговорити по-чоловічому сформований конфлікт, нехай скаже мені один на один. Але, думаю, він ухилиться від цього. У всякому разі, поки на зв'язок не виходив. А охорону, напевно, нехай краще не розпускає. Наскільки я знаю, він у багатьох в немилості. Такий характер кепський, що поробиш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Кривошапка всюди супроводжують охоронці

Чи витратили вже 2 млн виграних грошей?

— Гроші лежать у банку. Вони потрібні мені для того, щоб займатися улюбленою справою. Зараз я записую альбом і готуюся до зйомок кліпу. Є ще один великий проект на найближчий рік, в якому я хочу взяти участь. Але про це поки говорити не буду, незабаром самі все побачите. Дуже хочу втілити свою мрію і побудувати церкву. Зустрічався з архітекторами та забудовниками. Показав свій приблизний ескіз (я ж трохи малюю), сума вийшла значна. Але Бог дасть, я зароблю ці гроші своєю працею, і моя мрія стане реальністю.

Чи часто зараз займаєтеся боксом? Як харчуєтеся?

— Я постійно тренуюся, ходжу до зали. Нещодавно став гравцем команди ФК "Маестро", так що тепер я ще й футболіст. Харчуватися намагаюся правильно, але з гастрольним графіком не завжди вдається з'їсти те, що дуже корисно. Іноді після концерту так хочеться чогось шкідливого, але смачного. Треба ж якось відновити енергію. Дуже люблю фрукти та овочі. Всім раджу як можна в більшій кількості включити їх в свій щоденний раціон саме восени, коли наш організм вбирає корисні речовини, запасаючись на зиму. А ще я дуже люблю м'ясо в будь-якому вигляді і думаю, що те саме вам скаже кожен чоловік.

Як просуваються справи із записом альбому? З ким би хотіли заспівати дуетом?

— Просуваються досить швидкими темпами. Зараз працюю на студії. Незабаром ви почуєте першу пісню з майбутнього альбому. На неї ми зараз і готуємося знімати відео. Що ж до дуету, то можу сказати, що моєю мрією було заспівати з Лучано Паваротті, але його вже немає в живих і це велика втрата для світу мистецтва. Він для мене геній і приклад!

Опишіть, як проходить Ваш день.

— Встаю до 9-10 ранку. Якщо потрібно на ефір або просто багато справ, то й раніше можу встати. Обов'язково приймаю душ, щоб бути бодрячком. Потім простий сніданок, під час якого я зазвичай перевіряю пошту, спілкуюся зі своїми менеджерами, обговорюю плани на день. Потім їду на студію. Ближче до обіду (14-15.00) зазвичай, призначаю зйомки і зустрічі, а після їду на тренування. Увечері, якщо не потрібно нікуди йти, читаю або дивлюся улюблені фільми. Я кіноман. Ось я вам описав ідеальний день. Але так буває рідко. Зазвичай встаю вранці і виїжджаю на концерт, а там вже графік складно якось сформувати.

Зараз ви читаєте новину «"Олександр Кривошапко грає роль хлопчика-скандальчика" - Олексій Кузнєцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути