середа, 03 серпня 2011 11:35

Переможець "Х-фактора" обманом відвіз дружину на відпочинок
5

Фото: Фото: з особистого архіву співака

Переможець українського шоу "Х-фактор" Олексій Кузнєцов подарував своїй дружині Катерині романтичний вік-енд у Туреччині.

"В Одесі, куди пара приїхала до батьків дружини відсвяткувати її день народження, Олексій повідомив Каті, що хоче показати їй одне чудове місце за містом і зав'язав їй очі, щоб не підглядала. Виявилося, Кузнєцов привіз дружину в аеропорт. Коли подружжя підійшли до терміналу і Каті розв'язали очі, біля входу на неї чекали люди з квітами та повітряними кульками. Саме вони і вручили дівчині два квитки на романтичний вік-енд. Виліт був за дві години", - розповіли Gazeta.ua у прес-службі співака.

За словами Кузнєцова, такий подарунок коханій він планував давно, але у зв'язку з роботою, довелося зачекати до дня народження: "Відпочиваємо ми зараз мало. Можна сказати, з моменту закінчення "Х-фактора", взагалі не відпочиваємо. Робота є постійно: концерти, зйомки в "Я - герой", робота над репертуаром. Скоро буду знімати кліп на нову пісню, записую альбом. Катя мені дуже допомагає. Тому вирішив - треба здивувати кохану, не дарувати банальних подарунків".

Співак заздалегідь забрав у дружини закордонний паспорт під приводом оформлення візи для поїздки на концерт в Монако, що планується восени. Замовив квіти і кульки, домовився з друзями. І хоча відпочинок був короткостроковим (всього два дні), подружжя зізналося, що відпочили чудово і знову готові до плідної роботи.

"Вони не вперше в Туреччині. Але цього разу Олексій обрав для дружини курорт вищого рівня і п'ятизірковий готель. Все було включено. Крім того був насичений комплекс розваг, у тому числі гольф і теніс", - підкреслили в прес- службі.

Відпочинок на двох співаку обійшовся не менше 1500 євро.

У прес-службі підкреслили, що відвідати туристичні місця вони просто не встигли: "Оскільки були тільки два дні і в зв'язку з тим, що це був день народження Каті. Вони насолоджувалися товариством один одного, ходили на море. Коли вони приїхали, в їхньому номері була ціла композиція з квітів, оскільки персонал знав, що їде іменинниця. Вся постіль була красиво прикрашена сердечками, квітами, свічками. Був дуже романтичний антураж".

Пара також не встигла купити жодних сувенірів для друзів. Хоча раніше з відпочинку привозили магнітики на холодильник, міні-кальяни, масла.

За словами представників Кузнєцова, в Туреччині зараз досить тепло і дуже тепла вода, більше 26 градусів.

"Годували дуже добре, це був не звичайний шведський стіл. Замовляли різноманітні морепродукти", - зазначили у прес-службі, додавши, що відпочинок парі дуже сподобався, оскільки вони дуже довго не відпочивали.

І скоріше за все не скоро знову вирушать у відпустку: "Найближчий відпочинок не планується, тому що дуже багато роботи. Зараз будемо запускати нову пісню, знімати кліп. Плануються гастролі міжнародного рівня, тур по Україні. Збираємось готуватися до "Євробачення". Швидше за все, Олексій братиме участь у національному відборі на конкурс".

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Х-фактора" обманом відвіз дружину на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути