четвер, 04 серпня 2011 12:44

Олександр Кривошапко відчув себе великою зіркою
15

Фото: Фото: Наталя Чубенко

2 серпня у столичному Крістал-Холлі фіналіст шоу "Х-фактор" Олександр Кривошапко презентував свій перший кліп на пісню "Vivo Per Lei". На презентацію прийшли співачка Євгенія Власова, музичний критик Сергій Сосєдов, режисерка Оксана Байрак, телеведуча Лілія Ребрик, актриса Ольга Сумська та скульпутор Олег Пінчук.

Перед презентацією Олександр Кривошапко провів автограф-сесію для своїх фанатів. Близько 50 прихильників його творчості приїхали сюди з квітами і подарунками.

"Ти мене пам'ятаєш? - спитав Олександра хлопець, який підійшов за автографом. - Я був на концерті у Шостці. Ти там виконував пісню "Я люблю тебя до слез". Я тоді вигукнув з залу: "Я тебе теж люблю!"

Олександр підписав хлопцеві листівку, обійняв і сфотографувався з ним.

Фанатки подарували Олександру плетений шарф, дерево з бісеру та іграшки.

Через годину на презентацію приїхала дружина Кривошапка — Тетяна Денисова і його мама — Діна Олександрівна. Жінок одразу обступили прихильниці. Просили автографи і фотографувалися з ними.

"Кліп ми знімали в найромантичнішому місті світу — у Венеції. Ми знімали Олександра посеред історичних каналів і в найстарішому готелі міста. Було складно, бо часто виникали проблеми з локаціями. Напередодні домовилися про оренду гондоли. О 4 ранку мені подзвонили і сказали: "А ми передумали". Добре, що вдалося знайти іншу", - розповів про зйомки кліпу режисер Роман Кучерський.

Кліп знімали на пісню італійського співака Андреа Бочеллі.

"Ми зробили все законно. Перед зйомками придбали в Андреа права на наш варіант цієї пісні", - сказав Олександра Кривошапко.

Після прем'єри кліпу Олександр дав концерт. Він виконав пісні, які співав у шоу "Х-фактор".

"Зараз я працюю над новим матеріалом — займаюся у студії танців і записую нові пісні. Незабаром збираюся презентувати свою нову сольну програму", - поділився Олександр своїми планами.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кривошапко відчув себе великою зіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути