понеділок, 20 листопада 2017 16:01

"Ми такі дуркуваті" - Лайма Вайкуле про запис кумедного відео з Пугачовою

"Ми такі дуркуваті" - Лайма Вайкуле про запис кумедного відео з Пугачовою

Співачка Алла Пугачова разом зі своєю колегою Лаймою Вайкуле та чоловіком Максимом Галкіним знімає кумедні відео. Як проходить творчій процес, Лайма Вайкуле розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це дуже смішно - імпровізація. Я приїхала до них у гості і Максим каже: "Давай щось знімемо" і все відбулось, просто питання - відповідь. Спеціально до цього не прагнемо, ми не в образі і такі дурковаті. У мене є кілька ідей, які можна використати. У нас оператор, монатажер Максим", - говорить Вайкуле.

Раніше на російському каналі стартувало нове шоу Максима Галкіна "МаксімМаксім", яке артист веде прямо зі свого з Аллою Пугачовою будинку в селі Грязь. Щоб привернути увагу глядачів до проекту, подружжя публікують в соцмережах забавні фотографії та знімають проморолики. Так, на сторінці Примадонни в Instagram з'явилося відео, в якому Галкін постає в образі ... Бетмена!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Галкін зводив дітей на вечірку

У ролику з'являється і ще один Галкін - вже в звичайному вигляді: Галкіна-Бетмена дружина відправляє за хлібом, а другого - мити посуд.

Зараз ви читаєте новину «"Ми такі дуркуваті" - Лайма Вайкуле про запис кумедного відео з Пугачовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути