пʼятниця, 25 травня 2018 10:04

MONATIK розповів, яким видом спорту займався в дитинстві

MONATIK розповів, яким видом спорту займався в дитинстві
MONATIK розповів, яким спортом займався у дитинстві Фото: Прес-служба

Цієї суботи в Києві пройде фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, трансляція якого відбудеться ексклюзивно на загальнонаціональному телеканалі "Україна". За лаштунками святкового шоу "Ліга зірок", присвяченого цій події, співак і автор пісень MONATIK зізнався, що в дитинстві грав у футбол, а також розповів, за яку команду вболіває зараз.

"Щоб ви розуміли, в дитинстві я завжди стояв на воротах – ну якось не забивалося в мене, – сміючись, зізнався MONATIK в ексклюзивному інтерв'ю каналу "Україна". – Я знаю деяких футболістів, та й взагалі мені подобається дивитися футбол, особливо – якісь серйозні ігри".

За словами артиста, йому подобаються Англійська Прем'єр-Ліга й Іспанська Ла-Ліга, але найбільше він підтримує головну футбольну команду України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатік вперше показав своїх дітей

"Коли грає збірна України – для нас це завжди свято. Обов'язково вболіваємо, дивимося і підтримуємо всією сім'єю", – розповів MONATIK за лаштунками шоу "Ліга зірок". Побачити яскравий і запальний виступ артиста на шоу "Ліга зірок", у якому він виконає 6 пісень, глядачі зможуть вже 26 травня о 18:00 в ефірі каналу "Україна".

В грандіозному шоу "Ліга зірок" візьмуть участь найяскравіші українські виконавці – Оля Полякова, MONATIK, MELOVIN, The HARDKISS, Сергій Бабкін, TARABAROVA, Даша Астаф'єва, TAYANNA, Марія Яремчук, DILEMMA, Rumbero's, а також спеціальний гість – британський співак Джон Ньюмен.

Джон Ньюмен здобув світову славу після того, як його дебютний сингл Love Me Again очолив хіт-парад Великобританії і став мегахітом у всьому світі, а відеокліп на цю пісню зібрав майже 600 мільйонів переглядів на Youtube. Також Джон Ньюмен відомий за піснями Give Me Your Love і Losing Sleep, а колаборація з відомим музикантом і ді-джеєм Кельвіном Харрісом Blame знову підірвала світові хіт-паради.

Зараз ви читаєте новину «MONATIK розповів, яким видом спорту займався в дитинстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути