вівторок, 26 липня 2022 19:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Мірзоян різко відреагував на мовний скандал навколо Єфросиніної і Полякової: "Відмазки"

Музикант Арсен Мірзоян прокоментував гучний скандал навколо колеги Олі Полякової та ведучої Маші Єфросиніної. Артистки заявили, що продовжуватимуть вести спільний проєкт "Дорослі дівчата" російською, бо там їм легше "фонтанувати жартами".

Співак порадив зіркам закрити передачу й не виходити в ефір. Він переконаний, що українці мали стати усвідомленішими не з 24 лютого, а з 2014 року – після окупації Криму й території Луганської і Донецької областей. Емоційно прокоментував аргумент колег, чому вони не можуть перейти на українську, "24 каналу".

Автор: колаж Gazeta.ua
  Музикант Арсен Мірзоян прокоментував гучний мовний скандал навколо колеги Олі Полякової та ведучої Маші Єфросініної
Музикант Арсен Мірзоян прокоментував гучний мовний скандал навколо колеги Олі Полякової та ведучої Маші Єфросініної

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педан емоційно прокоментував заяву Єфросиніної і Полякової про українську мову

"Ці всі відмазки: "Я не можу українською спілкуватися...". То не роби цього взагалі. Не виходь в ефір, не спілкуйся з людьми, закрий нах*й свою передачу. Як дивитися таку передачу, коли російська – як червона ганчірка для бика? Знову, значить, є за й проти. Знову розбрат", – зазначив він.

Мірзоян не розуміє, чому багато його колег за вісім років війни з Росією так і не усвідомили, що російська – це мова агресора.

"Я думаю, що з 2014-го, коли почалася війна, Мінкульт мав щось робити, артисти мали усвідомити це. Але, як ми бачимо, не подіяло. І мало того, зберегли "русский мир" і притягли його сюди", – поділився музикант.

Полякова та Єфросиніна мають шоу на YouTube "Дорослі дівчата", але продовжують вести його російською мовою. Через це, за словами дівчат, дістають порцію хейту, тому вирішили в новому випуску пояснити, чому не можуть перейти на українську.

За словами дівчат, глядачі звикли до них як таких, що не добирають слів, фантазують, і між ними є своя хімія. Але співачка й телеведуча пообіцяли спробувати відповідати на українськомовні питання українською мовою.

Полякова виправдалася за мовне питання. Вона заявила, що українці мають знати, хто для них ворог, і закликала не розколювати суспільство через мову.

Зараз ви читаєте новину «Мірзоян різко відреагував на мовний скандал навколо Єфросиніної і Полякової: "Відмазки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути