субота, 20 грудня 2014 15:51

Міністр культури Кириленко хоче зробити своїм заступником Антіна Мухарського

Автор: radiosvoboda.org
 

Міністр культури та віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко планує довірити посаду свого заступника Оресту Лютому, колишньому чоловіку Сніжани Єгорової, Антіну Мухарському. Про це він повідомив у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"До дискусій будь-яких я готовий, згоден з тим, що у кожній сфері мають працювати не тільки менеджери, а і люди з культурного середовища і з задоволенням запросив би на посаду заступника Ореста Лютого, Антіна Мухарського, - говорить Кириленко, - я вважаю, що його лагідна українізація сучасна, модерна буде до снаги теперішньому міністерству. У нього різні проекти, тому вважаю що лагідна українізація вона політ коректна і не знаю як би він відповів на таке запрошення, але я планую зробити офіційно. Це новий погляд, з приводу віршів не думаю, що він на роботі їх буде виконувати".

Нагадаємо, Антін Мухарський відомий своєю скандальною творчістю, наразі розлучається з телеведучою Сніжаною Єгоровою. Нещодавно телеведуча у інтерв'ю розповіла, що колишній чоловік не допомагає фінансово дітям і наразі закрутив роман з дівчиною значно молодшою за себе.

"Я в першу чергу думаю про майбутнє моїх дітей і їхню психіку, я хочу щоб мої діти росли в повній родині, я не хочу, щоб моя донка Аріна, коли вона виросте без батька як нове кохання мого прекрасно чоловіка, вона кидалася у постіль до старого дядька по тій причині, що вона когось хоче бачити батьком своїм", - говорить Сніжана Єгорова.

Зараз ви читаєте новину «Міністр культури Кириленко хоче зробити своїм заступником Антіна Мухарського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути