пʼятниця, 14 грудня 2012 12:24

Медсестра Кейт Міддлтон покінчила з собою через глузування колег

Медсестра Кейт Міддлтон покінчила з собою через глузування колег
Були знайдені передсмертні записки жінки Фото: ridus.ru

Стало відомо, чому покінчила з собою медсестра Кейт Міддлтон, над якою невдало пожартували австралійські діджеї. Як з'ясувалося, загибла Жасінта Салдана не змогла пережити насмішок колег.

Нагадаємо, 7 грудня співробітниця лондонської лікарні Жасінта Салдана, яка чергувала в палаті вагітної герцогині Кембриджської Кетрін і розповіла журналістам з австралійського радіо про здоров'я пацієнтки, імовірно, покінчила життя самогубством. Жінка була знайдена мертвою у себе вдома.

У лондонську лікарню імені короля Едуарда VII, де під наглядом лікарів знаходилася вагітна дружина принца Вільяма, надійшов дзвінок від співробітників австралійської радіостанції, які представилися королевою Єлизаветою II і її чоловіком принцом Філіпом. Ті, хто дзвонив, отримали від медсестер інформацію про стан здоров'я пацієнтки. Розіграти співробітників лікарні вирішили працівники радіостанції 2Day FM. Представники клініки висловили жаль з приводу того, що сталося і назвали розіграш дурним. Після інциденту клініка принесла свої вибачення королівській сім'ї.

Між тим були знайдені передсмертні записки медсестри, в яких Жасінта згадала справжні причини свого відчайдушного кроку. За її словами, приводом стало несхвалення колег Салдани після інциденту з дзвінком австралійських діджеїв.

У перших двох записках покійна Жасінта Салдана розповіла про невдалу спробу залагодити ситуацію, викликану телефонним дзвінком і критикою з боку колег. Третя ж записка містила її побажання про власний похорон. Згідно із заявою чоловіка загиблої Бена Барбоса, у якого зараз знаходяться останні послання Жасінти, сім'я жінки розгнівана і вимагає незалежного розслідування для з'ясування всіх обставин, що призвели до смерті його дружини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Самотній принц Вільям прийшов на прем'єру "Гоббіта" без вагітної дружини

До слова, австралійська радіостанція 2Day FM пожертвує більше 500 тисяч доларів рідним британської медсестри Жасінти Салдани. Вже створений спеціальний меморіальний фонд допомоги родині покійної.

Очікується, що сім'ї покійного медпрацівника буде перерахований весь прибуток, який вдасться зібрати до кінця поточного року. "Це жахлива трагедія, і ми будемо підтримувати сім'ю. Ми сподіваємося, що матеріальний внесок допоможе забезпечити коштами для існування і надасть допомогу, якої так потребує в цей важкий час сім'я Салдани", - заявив глава австралійської медіагрупи Southern Cross Austereo Ріс Холлеран, чия компанія володіє радіостанцією 2Day FM. За його словами, мінімальна сума пожертвування становитиме 525 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Медсестра Кейт Міддлтон покінчила з собою через глузування колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути