четвер, 06 грудня 2012 10:18

Медсестра розповіла журналістам секрет вагітної Кейт Міддлтон

Медсестра розповіла журналістам секрет вагітної Кейт Міддлтон
У герцогині жахливий токсикоз Фото: 24tv.ua

Ведучі австралійської радіостанції додзвонилися в лікарню імені короля Едварда VII, де з сильним токсикозом третій день перебуває герцогиня Кембриджська Кетрін. Журналісти змогли отримати інформацію про її здоров'я і перебіг вагітності, представившись королевою Єлизаветою Другою.

Кейт Міддлтон поклали до лікарні 3 грудня. У той же день Букінгемський палац офіційно оголосив, що герцогиня знаходиться на третьому місяці вагітності. Через токсикоз вона змушена залишатися під наглядом лікарів.

Напередодні ввечері ведучі австралійського радіо подзвонили в приймальню лікувального закладу і представилися королевою-матір'ю і принцом Чарльзом. Вони попросили з'єднати їх з палатою Кейт.

Дзвінок не викликав підозри, і ведучих переключили на медсестру, яка чергувала поряд з герцогинею. Вона повідомила радіо дуже особисту інформацію про здоров'я герцогині.

"Ми вкрай засуджуємо цей дурний розіграш. Лікарня імені короля Едварда VII дуже серйозно ставиться до приватності своїх пацієнтів, і зараз ми переглядаємо правила телефонних розмов", - йдеться в заяві клініки. Реакція королівського двору поки невідома.

Діагноз "гіперемезіс гравідарум" є найважчою формою токсикозу, коли жінка фактично не може нічого їсти. Синдром, від якого страждає герцогиня Кембриджська, досить рідкісний. На нього хворіють лише 1% жінок.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Журналісти показали, якими будуть діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон

Хоча термін вагітності не розголошується, відомо, що діагноз характерний для перших тижнів. Тому нескладно порахувати, що поповнення в королівській родині варто очікувати на початку літа.

Майбутня дитина Вільяма і Кейт посяде третє місце в черзі на корону після принца Чарльза і самого Вільяма, обходячи його молодшого брата принца Гаррі. Трон йому забезпечений незалежно від статі.

Зараз ви читаєте новину «Медсестра розповіла журналістам секрет вагітної Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути