вівторок, 20 листопада 2012 10:31

Близька подруга Кейт Міддлтон розповіла про вагітність герцогині

Близька подруга Кейт Міддлтон розповіла про вагітність герцогині
За словами дівчини, офіційно про це буде заявлено вже найближчим часом Фото: wday.ru

Одна з близьких подруг Кейт Міддлтон стверджує: Вілл і Кейт чекають на первістка.

Джессіка Хей, подруга дитинства герцогині, повідомила австралійському таблоїду New Idea про цікавий стан Кейт і запевнила, що офіційно про це буде заявлено вже найближчим часом.

"Вільям і Кетрін планують зробити офіційну заяву в грудні, - розповіла дівчина. - Вони дійсно зосереджені на створенні повноцінної сім'ї. Можливо, це здасться занадто консервативним, але вони будуть щасливі, виховуючи двох дітей. Більше не треба. Це питання обговорювалося дуже довго, і в результаті вони прийшли до висновку, що ставати батьками після 35 років - не кращий варіант".

Повідомлення Джесіки підтверджуються джерелами з палацу, які говорять, що останнім часом Її Світлість "трохи додала у вазі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон образила Кім Кардаш'ян

Тим часом Huffingtonpost.com постарався з'ясувати, хто, власне, така Джессіка Хей? Отже, в 2010 році дівчина запевняла, що вона перша дізналася про заручини королівської пари безпосередньо від Кейт, і уточнила, що "весілля відбудеться в наступному році". Торік дівчина залишила роботу в юридичній фірмі і сконцентрувалася на продажу історій свого дитинства, проведеного в товаристві герцогині.

Зараз ви читаєте новину «Близька подруга Кейт Міддлтон розповіла про вагітність герцогині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути