понеділок, 01 жовтня 2012 10:42

Данський журнал опублікував фото Кейт Міддлтон без плавок

Незважаючи на погрози і попередження Букінгемського палацу, європейські видання продовжують публікувати фото голої Кейт Міддлтон. На цей раз відзначився Данський журнал, який показав майбутню королеву без плавок.

Данська таблоїд Se Og Hor опублікував нові знімки голої Кейт Міддлтон. На відміну від інших видань, ці фото ще більш відверті. Цього разу читачі змогли помилуватися на дружину принца Вільяма без плавок.

Нагадаємо, скандинавські видання, в тому числі і Данський таблоїд Se Og Hor, оголосили про намір опублікувати фото голої Кейт Міддлтон ще в середу, 19 вересня.

Відверті фотографії Кейт Міддлтон, зняті з дальньої відстані через потужну оптику під час відпочинку пари в замку родича у Франції, з'явилися у французькому журналі Closer і в ірландській Irish Daily Star, редактор якої відсторонений від роботи.

Пізніше італійський щотижневий журнал Chi, який, як і французький Closer, є частиною медіагрупи Mondadori колишнього прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, опублікував топлес-фотографії герцогині Кембриджської в спеціальному випуску, що вийшов у понеділок. Кадри, зроблені папараці під час відпочинку молодого подружжя Кетрін і Вільяма у Франції, займають 19 сторінок, а всього британській королівській сім'ї, в тому числі розповіді про життя Кейт Міддлтон, у виданому номері присвячено 28 сторінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото напівоголеної Кейт Міддлтон опублікують у Данії та Швеції

Представники данського і шведського журналів відмовилися коментувати походження фотографій Кейт Міддлтон, заявивши лише, що знімки були придбані ними в кінці минулого тижня.

Британська королівська сім'я, яка подала до суду на видавців французького журналу Closer за публікацію фотографій герцогині Кембриджської, поки ніяк не відреагували на намір скандинавських ЗМІ передрукувати знімки.

Між тим, редакція французького глянсового журналу Closer, де вперше були опубліковані скандальні топлес-фотографії дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон, за рішенням суду і під загрозою штрафу в 10 тисяч євро передала електронні носії зі знімками британської королівської сім'ї, повідомляє France 24.

Французький суд також наклав заборону на подальше поширення знімків королівського подружжя на відпочинку в Провансі, тим самим забороняючи Closer продовжувати друк ексклюзивного номеру зі скандальним фоторепортажем, а також перепродавати наявні в нього знімки. Крім того, видавець був засуджений до штрафу в 2000 євро за вторгнення в приватне життя сімейної пари.

Адвокатам британської королівської сім'ї вже вдалося виграти позов у журналу Closer. Французький суд заборонив Closer публікувати фотографії і зобов'язав журнал виплатити Кейт і Вільяму компенсацію в розмірі 5 тисяч євро.

Правоохоронні органи Франції також розглядають можливість порушення кримінальної справи про вторгнення в особисте життя герцога і герцогині Кембриджських щодо журналу Closer і особисто фотографа, який зробив знімки. Представники журналу, коментуючи появу знімків, заявляли, що побачити дружину принца, яка засмагала топлес, могла кожна людина, яка була біля готелю.

Зараз ви читаєте новину «Данський журнал опублікував фото Кейт Міддлтон без плавок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути