Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2012 23:15

Французький суд заборонив поширювати фото голої Кейт Міддлтон

Французький суд заборонив поширювати фото голої Кейт Міддлтон
Фото: АР

Французький суд заборонив журналу Closer публікувати фотографії напівоголеної герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини британського принца Вільяма. Про це повідомляє Sky News.

Постраждалої подружжю належить компенсація в розмірі 5 тисяч євро ( приблизно 4 тисячі фунтів). Крім того, зазначає Associated Press, суд зажадав від редакції Closer протягом 24 годин видати цифрові копії фотографій Вільяма і Кейт і видалити їх з сайту. У разі зволікання журнал буде оштрафований ще на 10 тисяч євро за кожен день відтермінування. Такий же штраф в разі передачі фотографій третім особам або їх повторної публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Оголений" скандал не вплинув на стиль герцогині Кембриджської

Одночасно суд Нантера почав розслідування у кримінальній позовом королівської сім'ї - про вторгнення в особисте життя з боку журналу Closer і особисто фотографа, який зробив знімки.

Фотографії, де принц Вільям з дружиною засмагають топлес на відкритій веранді, були зроблені папарацці через паркан готелю на півдні Франції, де чета відпочивала на початку вересня 2012 року. 14 вересня їх опублікував французький журнал Closer (у видання є і британська версія). 16 вересня ті ж фотографії з'явилися в ірландському таблоїді Irish Daily Star, а ще через два дні - у спецвипуску італійського Chi.

Головний редактор Chi Альфонсо Синьоріні (Alfonso Signorini), коментуючи публікацію фотографій, за якими на той момент вже був поданий судовий позов, заявив, що навіть особисте звернення англійської королеви не зупинить його. "Не бачу нічого шокуючого або скандального в цих фото. Це просто нормальна любляча пара", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська родина подає в суд на журнал за публікацію "голих" фото Кейт Міддлтон

"Британські газети зараз обурюються - вони згорають від заздрості, тому що самі упустили цей витік. Адже в минулому вони публікували розмови принца Чарльза з Каміллою, де він уявляв себе її тампаксом. Та й Бекінгемського палацу не варто хвилюватися так сильно, як, наприклад , у випадку з фото принца Гаррі під час оргії в готельному номері. Це зовсім інша історія. На цих фото просто нормальна, сучасно мисляча пара ", - сказав Синьоріні.

18 вересня стало відомо про відсторонення від роботи редактора Irish Daily Star на час проведення внутрішнього розслідування щодо публікації фотографій. Рішення ухвалили власники видання: британська група Northern and Shell і ірландська Independent News and Media.

Зараз ви читаєте новину «Французький суд заборонив поширювати фото голої Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути