понеділок, 17 вересня 2012 11:49

Королівська родина подає в суд на журнал за публікацію "голих" фото Кейт Міддлтон

Королівська родина подає в суд на журнал за публікацію "голих" фото Кейт Міддлтон
Домагається судової заборони на публікацію цих знімків

Адвокати британського принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон подають позов проти французького журналу Клозер за публікацію фотографій напівоголеної герцогині Кембриджської. Королівська родина домагається судової заборони на публікацію цих знімків.

Заява про порушення кримінальної справи у французьку прокуратуру буде зроблена в понеділок, - пообіцяли представники королівського двору. Невдоволення було викликано публікацією знімків герцогині топлес, зроблених на початку вересня на терасі готелю на півдні Франції. Причому, редактор журналу повідомила про плани продавати ексклюзивні фотознімки іншим виданням з усього світу.

Між тим, це вже другий за кілька останніх тижнів "оголений скандал" в королівській родині. В кінці серпня таблоїд Сан опублікував фотографії абсолютно голого принца Гаррі - це була вечірка в одному з готелів Лас-Вегаса. Видання стало першим в Британії, що зважилось на цей крок, пояснивши, що діє в інтересах британського суспільства, оскільки воно має право побачити знімки, які вже кілька днів "гуляють" по світовому інтернету.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Французький журнал опублікував фотографії голої герцогині Кембриджської

У зв'язку з цією публікацією багато британців побажали висловити солідарність королівській сім'ї шляхом публікації в інтернеті власних фото в голому вигляді.

Зараз ви читаєте новину «Королівська родина подає в суд на журнал за публікацію "голих" фото Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути