пʼятниця, 14 вересня 2012 12:44

Французький журнал опублікував фотографії голої герцогині Кембриджської
7

Не встиг затихнути "голий скандал", пов'язаний з принцом Гаррі, як на британський королівський дім вже чекає нова неприємність. На цей раз папараці "замахнулися" на "ікону стилю" - герцогиню Кембриджську Кейт, дружину принца Вільяма. Причому їх не зупинило те, що Кейт на батьківщині люблять і поважають, в чомусь порівнюючи з принцесою Діаною.

Французький світський журнал "Closer" опублікував сьогодні фотографії голої герцогині. На обкладинці видання під написом "світовий ексклюзив" розміщені знімки дружини Вільяма, на яких вона зображена топлес.

"Ці кадри обійдуть весь світ, - хвалиться "Closer". - Подивіться на фотографії герцогині Кембриджської на терасі будинку, розташованого в районі гірського масиву Люберон! (Південний схід Франції)".

Журнал розмістив 12 знімків британської пари, всі вони невисокої якості, явно, що фотографи зробили їх з великої відстані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ знову знайшли причину обговорювати вагітність дружини принца Вільяма

Вільям і Кейт дуже засмутилися через публікації нещасливих фотографій. Від їхнього імені було розповсюджено заяву, в якій вони зазначили, що "засмучені фактом порушення їхнього приватного життя".

"Якщо справжність цих знімків буде підтверджена, ми повернемося на 15 років назад", - з гіркотою констатували джерела в оточенні Кейт і Вільяма, маючи на увазі "полювання", яке папараці вели за принцесою Діаною аж до її загибелі.

Група експертів, найнята королівським британським Сент-Джеймським палацом, зараз вивчає фотознімки на справжність. Якщо вона підтвердиться, найвірогідніше, британський королівський двір накладе міжнародну заборону на розповсюдження знімків.

Зараз ви читаєте новину «Французький журнал опублікував фотографії голої герцогині Кембриджської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути