субота, 15 вересня 2012 23:10

Ірландський таблоїд опублікував фото напівоголеної Кейт Мідлтон

Ірландський таблоїд опублікував фото напівоголеної Кейт Мідлтон
Фото: AFP

Ірландський таблоїд Irish Daily Star опублікував у номері від 15 вересня знімки напівголої герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, пише The Daily Telegraph. Ця газета стала другим виданням після французького журналу Closer.

У зв'язку з публікацією знімків Irish Daily Star піддалася критиці з боку королівської родини Великобританії. За словами офіційного представника принца Вільяма і його дружини, ухвалюючи рішення про публікацію, редакція ірландського видання не могла керуватися іншими мотивами, окрім жадібності.

Як повідомляє BBC News, головний редактор Irish Daily Star Майк О'Кейн погодився з критикою і заявив, що, публікуючи знімки, видання дійсно насамперед хотіло отримати прибуток, але вибачатися за публікацію не став. "Герцогиня нічим не відрізняється від інших знаменитостей, фотографії яких ми могли б надрукувати, наприклад Ріанни або Леді Гаги", - сказав головний редактор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська родина Британії подала в суд за топлес-фото Кейт Міддлтон

О'Кейн додав, що Кейт Міддлтон є однією з найпривабливіших знаменитостей для фотожурналістів всього світу, тому немає нічого дивного в тому, що її сфотографували, коли вона роздяглася на балконі, який видно з загальнодоступною дороги. Крім того, за його словами, в номері газети, поширювати у Великобританії, у тому числі в Північній Ірландії, знімки надруковані не були.

Керівництво медіахолдингу Northern & Shell, якому належить Irish Daily Star, заявило, що не підтримує публікацію відвертих знімків герцогині. За словами представника компанії, королівська сім'я абсолютно права, і ці фотографії є ??грубим порушенням особистого простору подружньої пари. "Ми звернулися до наших юристів за терміновою консультацією, так як ми вважаємо, що керівництво Irish Daily Star могло порушити умови трудового договору", - заявив представник Northern & Shell.

Відверті фотографії принца Уїльяма і Кейт Міддлтон були опубліковані французьким журналом Closer 14 вересня. Ці знімки були зроблені, коли пара відпочивала у Франції влітку 2012 року. Головний редактор журналу Лоранс Піо заявила, що не вважає фотографії шокуючими і не бачить в їх публікації нічого страшного. Після того як Closer надрукував знімки, королівська сім'я подала на журнал до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький журнал збирається опублікувати оголених Кейт і Вільяма

Як повідомляє Agence France-Presse, скандальні знімки принца Вільяма і Кейт Міддлтон також має намір незабаром опублікувати італійський таблоїд Chi, який, як і Closer, входить в італійський видавничий дім Arnoldo Mondadori Editore. Італійцям королівська сім'я також пригрозила судом.

Як відзначає Associated Press, ВД Arnoldo Mondadori Editore належить колишньому прем'єр-міністру Італії Сільвіо Берлусконі, що надає ситуації особливу пікантність. Це пов'язано з тим, що в 2009 році Берлусконі сам опинився в схожій ситуації і подав до суду на іспанську газету El Pais, яка опублікувала скандальні фотографії оголених людей на належній йому віллі. Тоді Берлусконі домігся заборони на публікацію цих знімків.

Зараз ви читаєте новину «Ірландський таблоїд опублікував фото напівоголеної Кейт Мідлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути