пʼятниця, 14 вересня 2012 21:04

Королівська родина Британії подала в суд за топлес-фото Кейт Міддлтон

Королівська родина Британії подала в суд за топлес-фото Кейт Міддлтон

Королівська сім'я Великобританії подала позов до французького суду за вторгнення в приватне життя у зв'язку з публікацією в журналі Closer фотографій оголеної герцогині Кембриджської Кетрін - подружжя принца Вільяма, повідомила в п'ятницю прес-служба королівського двору.

"Герцог і герцогиня Кембриджські ініціювали судові процедури проти французького журналу Closer після публікації топлес-фотографій герцогині ", - зазначив представник королівської сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький журнал опублікував фотографії голої герцогині Кембриджської

Французький журнал Closer опублікував у п'ятницю фотографії, на яких 30-річна Кетрін зображена топлесс на відпочинку у Франції минулого тижня. Самі Вільям і Кетрін через своїх представників назвали ситуацію "гротескною" і такою, що "переходить межі допустимого". Канцелярія британського прем'єра також заявила, що члени королівської сім'ї "мають право на приватність".

Королівське подружжя в даний час знаходиться в Малайзії в рамках азіатсько-тихоокеанському турне.

Між тим, це не перший гучний скандал подібного роду з молодими членами британської королівської сім'ї. У серпні весь світ обійшли фотографії, зняті на приватній вечірці в американському Лас-Вегасі, де молодший брат Вільяма, принц Гаррі зображений абсолютно голим (прикриваючи геніталії руками) в компанії невідомої жінки.

Британський королівський двір тоді засудив публікацію фотографій, а комісія зі скарг на пресу рекомендувала британським ЗМІ не друкувати їх, до поради прислухалися всі мас-медіа крім таблоїду Sun. Жодних судових позовів в результаті скандалу з Гаррі висунуто не було.

Зараз ви читаєте новину «Королівська родина Британії подала в суд за топлес-фото Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути