пʼятниця, 14 вересня 2012 10:16

Французький журнал збирається опублікувати оголених Кейт і Вільяма

Французький журнал збирається опублікувати оголених Кейт і Вільяма
Обкладинка нового номера розміщена на сайті видання

Французький журнал Closer пообіцяв опублікувати в номері від 14 вересня фотографії голої герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон та її чоловіка принца Вільяма. Обкладинка нового номера, на якій неможливо розрізнити обличчя і ступінь оголеності, розміщена на сайті видання 13 вересня.

Фотографії, стверджує Closer, були зроблені в готелі Chateau d'Autet (належить племіннику королеви Єлизавети II лорду Лінлі - Lord Linley) в провансальському Любероні, де пара проводила свою відпустку. На них зображено, як Кейт наносить на себе сонцезахисний крем, в той час як її чоловік займається чимось на своєму планшеті.

Представники королівської сім'ї заявили Sky News, що герцог і герцогиня Кембриджські "дуже засмучені" поведінкою французьких журналістів, які "відкотилися на 15 років назад", коли папараці всюди переслідували принцесу Діану. У Букінгемському палаці також уточнили, що пара вже бачила свої фотографії, "зроблені біля приватного басейну в приватному готелі".

Повідомлень про те, що номер з оголеною Кейт Міддлтон надійшов у продаж, не надходило.

Британське подружжя відпочивало у Франції за тиждень до того, як Closer оголосив про публікацію фотографій. З Провансу Кейт і Вільям відправилися в тур по Південно-Східній Азії. На даний момент вони знаходяться в Малайзії.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Герцогиня Кембриджська вразила Сінгапур своїм стилем

У серпні 2012 року американський таблоїд TMZ опублікував фотографії голого принца Гаррі, молодшого брата принца Вільяма. Кадри були зроблені в Лас-Вегасі під час гри в більярд на роздягання. Королівська родина засудила публікацію і попросила британські видання не друкувати фотографії. Єдиним, хто не виконав прохання, став таблоїд The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Французький журнал збирається опублікувати оголених Кейт і Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути