четвер, 20 вересня 2012 06:37

Фото напівоголеної Кейт Міддлтон опублікують у Данії та Швеції

Фото напівоголеної Кейт Міддлтон опублікують у Данії та Швеції
Фото: АР

Данський і шведський журнали оголосили про намір опублікувати фотографії напівоголеної герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини британського принца Вільяма, повідомляє CNN в середу, 19 вересня.

У Данії фотографії Кейт Міддлтон топлес будуть надруковані в журналі Se Og Hor в четвер, 20 вересня, а шведський журнал Se och Hoer опублікує знімки в суботу-неділю. Обидва видання входять в одну і ту ж медіагрупу.

Йдеться про фотографії, що вперше з'явилися у французькому журналі Closer. Пізніше ці ж знімки передрукували італійський журнал і ірландська газета.

Представники датського і шведського журналів відмовилися коментувати походження фотографій Кейт Міддлтон, заявивши лише, що знімки були придбані ними в кінці минулого тижня.

Британська королівська сім'я, яка подала до суду на видавців французького журналу Closer за публікацію фотографій герцогині Кембриджської, поки ніяк не відреагувала на намір скандинавських ЗМІ передрукувати знімки.

Головний редактор Se och Hoer Карина Лефквіст (Carina Loefkvist), у свою чергу, заявила, що журнал не лякають судові тяжби навколо цих фотографій. "Ми не будемо ставитися до членів королівської сім'ї інакше, ніж до наших знаменитостей, тому ці знімки в будь-якому разі будуть опубліковані", - заявила Лефквіст.

Фотографії, де дружина принца Вільямса загоряє без верхньої частини купальника, були зроблені папараці, на початку вересня, коли герцог і герцогиня Кембриджські відпочивали в приватному готелі на півдні Франції.

Адвокатам британської королівської сім'ї вже вдалося виграти позов у ??журналу Closer. Французький суд заборонив Closer публікувати фотографії і зобов'язав журнал виплатити Кейт і Вільяму компенсацію в розмірі 5 тисяч євро.

Правоохоронні органи Франції також розглядають можливість порушення кримінальної справи про вторгнення в особисте життя герцога і герцогині Кембриджських щодо журналу Closer і особисто фотографа, який зробив знімки. Представники журналу, коментуючи появу знімків, заявляли, що побачити засмагати топлес дружину принца міг кожна людина, виявився біля готелю. Проте експерти вважають, що фотографії були зроблені з відстані в кілька сотень метрів і з застосуванням спеціальної апаратури.

Зараз ви читаєте новину «Фото напівоголеної Кейт Міддлтон опублікують у Данії та Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути