четвер, 25 жовтня 2012 16:16

Кейт Міддлтон посварилася з сестрою через "голі" фотографії

Кейт Міддлтон посварилася з сестрою через "голі" фотографії
Скандал вплинув на кар'єру Піппи Фото: woman.ru

Піппа Міддлтон посварилася в пух і прах зі своєю старшою сестрою, дружиною британського принца Вільяма Кейт. Причиною виявилися провокаційні фото Кетрін, які можуть катастрофічно вплинути на кар'єру Піппи.

Західна преса в черговий раз накинулася на Кейт Міддлтон. Кажуть, герцогиня Кембриджська буквально зруйнувала кар'єру своєї молодшої сестри Піппи. Вся справа в тому, що Піппа повинна була відправитися в турне по Америці, щоб представити свою нову книгу. Але цим планам не судилося збутися.

Піппа довелося відмовитися від настільки привабливого задуму через те, що вона може привернути увагу журналістів до своєї сестри Кейт. Адже, як було заплановано, молодша Міддлтон повинна була побувати в прямому ефірі основних американських телешоу, ведучими яких є Опра Вінфрі, Андерсон Купер і Еллен Де Дженерес. Можна було б не сумніватися, що Піппі був забезпечений успіх.

"Королівська сім'я побоялася, що Піппі можуть влаштувати справжній допит з приводу скандальних знімків голої Кейт, знову повернувши вщухнувший було інтерес до цієї теми. Найгірше, що Піппа повинна була тримати рот на замку, коли королева заборонила їй цю поїздку, але Піппа не стала нічого приховувати від преси і зробила скандальну заяву про причину відміни турне!" - розповів близький друг Піппи Міддлтон.

Більш того, через це Піппа і Кейт посварилися в пух і прах. Можна тільки уявити, як засмутилася молодша Міддлтон. Кажуть, Кейт сильно переживає сварку з сестрою і боїться, що їхні стосунки можуть зіпсуватися назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська родина Британії подала в суд за топлес-фото Кейт Міддлтон

Нагадаємо, французький журнал Closer виявився першим, хто опублікував пікантні фотографії Кейт Міддлтон, на яких 30-річна герцогиня зображена з оголеними грудьми на відпочинку у Франції. Ці знімки буквально потрясли весь світ. Папараці вдалося підловити пару в районі гірського масиву Люберон. На знімках Вільям ласкаво обмазує дружину кремом від засмаги біля басейну, а Кетрін підставляє чоловікові різні частини тіла.

Букінгемський палац визнав достовірність опублікованих знімків, після чого прес-служба двору заявила, що королівська сім'я подала позов до французького суду за вторгнення в приватне життя у зв'язку з появою в журналі Closer знімків. Королівський двір Великої Британії засудив публікацію здобутих таким чином приватних фотографій герцогині. Самі Вільям і Кетрін назвали ситуацію "гротескною" і "такою, що переходить межі допустимого". Канцелярія британського прем'єра також заявила, що члени королівської сім'ї "мають право на приватність". Однак незабаром за французами порцію своїх інтимних фото Кейт Міддлтон оприлюднили італійський журнал Chi і ірландська газета Irish Daily Star.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон посварилася з сестрою через "голі" фотографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути