середа, 05 грудня 2012 09:39

Лікарі підозрюють у Кейт Міддлтон двійню

У зв'язку з рідкісним діагнозом, поставленим Кейт Міддлтон, лікарі підозрюють, що у неї може бути двійня. Нездужання дружини принца Вільяма, кажуть, сильніше звичайного, і з лікарні її поки не відпускають.

Виявилося, що навіть токсикоз у неї не такий, як у більшості простих смертних. У зв'язку з рідкісним діагнозом, поставленим герцогині Кейт, лікарі підозрюють, що у неї може бути двійня.

Втім, загрози здоров'ю майбутньої мами і малюка, за словами лікарів, немає. У Лондоні очі більше сотні репортерів, об'єктиви десятків телекамер спрямовані на головний вхід лікарні, де знаходиться вагітна Кейт Міддлтон. Всі журналісти чекають, що до них вийде представник лікарні і розповість про самопочуття герцогині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на дитину - офіційно

Останній раз у Великій Британії подібний сплеск інтересу до життя королівської сім'ї відзначався рівно 31 рік тому, коли було оголошено про вагітність принцеси Діани. Вона чекала на свого первістка - принца Вільяма, який у найближчі півроку сам готується стати батьком.

Принц напередодні допізна просидів у лікарні біля ліжка дружини. Стан її здоров'я зараз новина номер один у Сполученому Королівстві. Адже вона має народити майбутнього короля або королеву.

Ще не з'явившись на світ, вінценосний малюк вже змінив розстановку сил у черзі за короною, посунувши свого дядька. Принц Гаррі тепер виявиться лише четвертим у списку претендентів на владу. Першим стоїть син нинішньої королеви, принц Чарльз, колишній чоловік Діани, потім Вільям, як старший син, а слідом за ним - його майбутня дитина.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі підозрюють у Кейт Міддлтон двійню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути