понеділок, 03 грудня 2012 19:39

Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на дитину - офіційно

Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на дитину - офіційно
Кейт Міддлтон і принц Вільям Фото: gooddays.ru

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і її чоловік принц Вільям чекають спадкоємця британського трону. Як передає "Інтерфакс", про це йдеться в офіційній заяві Букингемського палацу.

Як передає SkyNews, герцогиня Кейт ввечері в понеділок потрапила в лікарню імені Едуарда VII в центрі Лондона з нападом нудоти і блювоти. Вона залишиться в лікарні на кілька днів.

Одним з перших радісну звістку оцінив прем'єр-міністр Девід Кемерон: він привітав подружню пару в тому числі через Twitter.

"Я в захваті від новини, що герцог і герцогиня Кембриджські чекають дитину. Вони будуть чудовими батьками", - написав прем'єр.

І сім'я Міддлтон, і Королівська родина також сприймають новину з радістю. Майбутня дитина стане третім у черзі на престол, незалежно від того, хлопчик це чи дівчинка.

Як передає ИТАР-ТАСС, в кінці листопада ряд букмекерських контор Великобританії були змушені припинити прийом ставок на можливе поповнення в сімействі герцогині Кейт і принца Вільяма. Число охочих поставити на те, що це відбудеться вже в 2013 році, перевищила всі розумні межі.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на дитину - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути