пʼятниця, 16 листопада 2012 16:52

Кейт Міддлтон образила Кім Кардаш'ян

Кейт Міддлтон образила Кім Кардаш'ян
Для Кім Кардаш'ян герцогиня Кетрін завжди була зразком для наслідування Фото: news4k.com

Дружина британського принца Вільяма Кетрін сильно образила скандально відому зірку реаліті-шоу Кім Кардаш'ян. Вона не тільки проігнорувала прохання про зустріч, але і відмовилася прийняти зразки одягу від Кім.

Для Кім Кардаш'ян герцогиня Кетрін, вона ж Кейт Міддлтон, завжди була зразком для наслідування. Теледіва буквально з розуму сходила по стилю і манерам Кейт, яка завжди здавалася їй такою щирою і абсолютно благодушною. Зустріч з герцогинею Кетрін і їхнє спільне чаювання було для Кардаш'ян блакитною мрією.

Однак поки ця мрія так і не здійснилася. Коли Кім Кардаш'ян побувала в Лондоні, вона звернулася з проханням про аудієнцію, однак Букінгемський палац побажання зірки реаліті-шоу проігнорував. "Всім відомо, що Кім просто одержима Кейт Міддлтон, але герцогиня не зацікавлена робити знайомство з нею частиною свого публічного життя", - заявило наближене до британської сім'ї джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папараці знайшли фото дорослої Кейт Міддлтон в підгузку і слинявчику

Кім Кардаш'ян засмутилася, дізнавшись про відмову, але останньою краплею виявилася обставина, що Кетрін відмовилася прийняти зразки одягу, яку сестри Кардаш'ян розробили спільно з маркою Dorothy Perkins. Можна тільки уявити, як образилася Кім. Незважаючи на те що теледіва ніяк не прокоментувала цю неприємну ситуацію, те ж джерело зазначило: "Королівська родина дуже насторожено ставиться до таких речей. Крім того, ці вбрання абсолютно не підходять герцогині! Кейт просто не зможе з'явитися на заході з королевою в міні-спідниці леопардового забарвлення і піджаку в золотих блискітках!"

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон образила Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути