субота, 08 грудня 2012 07:26

Британська медсестра наклала на себе руки через "королівський" розіграш

Співробітниця лондонській лікарні, що стала жертвою телефонного розіграшу австралійських радіоведучих, знайдена мертвою, повідомляє Sky News. У поліції вважають, що Джасінта Салданья, яка помилково сприяла розголошенню інформації про стан здоров'я вагітної герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, наклала на себе руки.

Тіло медсестри виявили вранці в п'ятницю, 7 грудня, в будинку недалеко від лікарні імені короля Едуарда VII, де вона пропрацювала більше чотирьох років. "Вона була відмінною медсестрою і користувалася серед колег загальною повагою і симпатією", - йдеться в опублікованому лікарнею некролозі.

Рано вранці у вівторок, 4 грудня, Салданья прийняла телефонний дзвінок від ведучих радіостанції 2Day FM Мела Крейга і Майкла Крістіана, які представилися королевою Великобританії Єлизаветою II і її чоловіком принцом Філіпом. Лжекоролева вмовила медсестру зв'язати її з палатою, де знаходилася дружина її онука принца Вільяма, і розпитала персонал про її здоров'я.

Герцогиню Кейт госпіталізували через ранкові напади нудоти: 3 грудня було офіційно оголошено, що дружина принца Вільяма вагітна. Незабаром самопочуття герцогині покращилося, і в четвер її виписали з лікарні. Представники клініки вибачилися за випадок із розіграшем. Також вибачилися Крейг і Крістіан. "Ми здивувалися, коли нас з'єднали, - йдеться в заяві ведучих. - Ми думали, що вони кинуть слухавку, як тільки почують наші жахливі акценти".

Зараз ви читаєте новину «Британська медсестра наклала на себе руки через "королівський" розіграш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути