четвер, 13 грудня 2012 16:12

Самотній принц Вільям прийшов на прем'єру "Гоббіта" без вагітної дружини
8

Кейт Бланшетт

Учора ввечері в Лондоні пройшла одна з найбільш пишних кінопрем'єр року. Представляти першу частину кінотрилогії "Гоббіт: Несподівана подорож" прилетіла знімальна група фільму на чолі з режисером Пітером Джексоном. Однак головною зіркою червоної (точніше, зеленої) килимової доріжки став представник родини Віндзор.

Принц Вільям продовжує виконувати світські обов'язки, незважаючи на нездужання дружини. Напередодні він з гідністю пройшовся килимовою доріжкою і зауважив: "Кейт би це дуже сподобалося".

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська чекає на первістка і почувається не дуже добре. Медики порекомендували Її Світлості повний спокій і постільний режим, так що представники палацу скасували її участь у низці світських заходів.

Деякі світські оглядачі підозрювали, що і Вільям не приїде на прем'єру, проте принц намагається не відхилятися від своїх обов'язків, тим паче що частина виручки від продажу квитків на показ планувалося направити до благодійного фонду The Cinema and Television Benevolent Fund, який надає підтримку кіноіндустрії під час кризи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітну Кейт Міддлтон виписали з лікарні

"Дуже шкода, що Кейт не змогла бути поряд з нами, - нарекла куратор фонду Деббі Чайлет. - Ми подякували Вільяму за те, що він надав нам підтримку своєю присутністю, адже напевно він хотів би залишитися вдома, поруч із дружиною".

Втім, принц поводився абсолютно невимушено і по-дружньому балакав з Пітером Джексоном і австралійською кінозіркою Кейт Бланшетт. Остання блищала на прем'єрі в стильній білосніжній сукні від Givenchy і в ювелірних прикрасах Van Cleef & Arpels.

"Знаєте, коли я приїжджаю в Австралію, то часто стикаюся з жителями Нової Зеландії, - жартував принц. - І навпаки. Часом я абсолютно заплутуюся".

Зараз ви читаєте новину «Самотній принц Вільям прийшов на прем'єру "Гоббіта" без вагітної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути