середа, 12 грудня 2012 16:36

Вікторія Бекхем буде одягати Кейт Міддлтон

Вікторія Бекхем буде одягати Кейт Міддлтон
Деякі називають герцогиню іконою стилю для вагітних жінок Фото: segodnya.ua

Дружина відомого англійського футболіста Девіда Бекхема Вікторія буде консультувати Кейт Міддлтон у створенні її гардеробу для майбутньої мами. Вже зараз Вікторії пророкують абсолютний успіх, а Кейт називають іконою стилю серед вагітних.

Нагадаємо, днями дружина британського принца Вільяма герцогиня Кетрін (вона ж Кейт Міддлтон) залишила лікарню, куди потрапила через сильний токсикозу. Їй поставили діагноз - іперемезіс гравідарум. Тобто екстремальна форма токсикозу в перші місяці вагітності, наслідками є зневоднення організму, а симптомами - сильна нудота, прискорене серцебиття, знижений тиск, запаморочення, аж до стану летаргії. Подібне часто зустрічається у жінок, які очікують двійню, тому в ЗМІ стали поширюватися чутки, що Кейт чекає саме на двох дітей.

Між тим вести вагітність Кетрін вже призначений консультант (це вища позиція в лікарській ієрархії Англії) 49-річний Алан Фартінг. З 2008 року він глядить королеву Єлизавету II. Фартінг консультує в трьох лондонських лікарнях, крім того, у нього своя практика на знаменитій "вулиці лікарів" Харлі-стріт.

Кажуть, після того як Кейт дізналася, що знаходиться в цікавому стані, вона перейшла виключно на корисні продукти. Тепер Кетрін віддає перевагу стравам з овочів, лосося, любить квасолю, салати. Навіть на Різдво з меню герцогині Кембриджської виключать м'ясні закуски, паштети, м'які сири. Користується натуральними шампунями, зробленими на основі органічно вирощених овочів. І такою ж фарбою герцогиня приблизно раз на шість тижнів підфарбовує волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська медсестра наклала на себе руки через "королівський" розіграш

Цікавим нюансом є те, що за "вагітний" гардероб Кейт Міддлтон буде відповідати її приятелька, дружина англійського футболіста Девіда Бекхема Вікторія. Численні шанувальники Кетрін з нетерпінням очікують побачити кругленький живіт своєї улюблениці у вбранні від відомої співачки і початківця дизайнера Вікторії Бекхем. Вже зараз Вікі пророкують успіх, так як у вподобання Кейт Міддлтон мало хто сумнівається. Знаходяться навіть ті, хто називає Кетрін іконою стилю для вагітних жінок.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем буде одягати Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути