четвер, 06 грудня 2012 16:35

Вагітну Кейт Міддлтон виписали з лікарні
6

Дружину британського принца Вільяма герцогиню Кетрін виписали з лікарні, куди вона потрапила внаслідок найсильнішого токсикозу. Майбутні батьки попозували фотографам біля дверей клініки, і багато хто відзначив, що Кейт виглядає чудово.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон поклали до лікарні 3 грудня. У той же день Букінгемський палац офіційно оголосив, що герцогиня знаходиться на третьому місяці вагітності. Через токсикоз вона була змушена залишатися під наглядом лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медсестра розповіла журналістам секрет вагітної Кейт Міддлтон

Однак в клініці герцогиня Кетрін пробула недовго. Вже сьогодні, 6 грудня, дружину британського принца Вільяма виписали з лікарні. "Герцогиня Кембриджська була виписана з клініки в четвер вранці і зараз прямує в Кенсінгтонський палац, де буде відпочивати в найближчий час", - йдеться в заяві, яку поширили представники двору. Вони також висловлюють подяку персоналу лікарні за турботу про герцогиню.

Кейт Міддлтон разом з чоловіком принцом Вільямом вийшла з будівлі лікарні імені короля Едуарда VII в Лондоні вранці. Пара на кілька секунд затрималася на порозі, щоб попозувати фотографам, однак з журналістами спілкуватися вони не стали. У відповідь на вигуки репортерів з питанням про її самопочуття, герцогиня посміхнулася, давши зрозуміти, що їй краще. Особливо уважні журналісти відзначили, що Кейт виглядає чудово, вона помітно погладшала і буквально світиться від щастя. Милим доповненням стала та обставина, що в руках Кетрін тримала маленький букет жовтих троянд, які їй подарував Вільям.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Кейт Міддлтон виписали з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути