четвер, 21 грудня 2017 12:46

Макс Барських вперше розповів про непросте дитинство
4

Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських

Дворазовий "Співак року" за версією M1 Music Awards Макс Барських став головним героєм грудневого номера журналу "Viva!". Барських розповів всю правду про стосунки з батьком.

10 років творчості співак мовчав.

"В основному вони пов'язані з насильством і рукоприкладством, алкогольною залежністю батька ... Іноді я згадую певні сцени з життя і дивуюся, як мені вдалося зберегти психіку і залишитися нормальною людиною через час." - розповідає Макс. - "Я навіть пам'ятаю, як мій брат бився з моїм батьком, коли тато, повернувшись додому після чергової алкогольної ночі, намагався проводити виховні роботи."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських знову визнаний "Співаком року"

У такі моменти мама майбутнього артиста завжди була на боці дітей:

"Моїй мамі точно потрібно поставити пам'ятник за життя. Вона багатьом пожертвувала заради нас. Змогла виховати і виростити трьох дітей практично сама. Вона була сильним і одночасно слабким плечем нашої сім'ї. Постійно працювала, щоб прогодувати нас і дати нам освіту. Була сувора там, де потрібно і підтримувала у всіх творчих проявах.

Щасливі спогади зі свого дитинства Макс також пов'язує зі своєю мамою:

"Пам'ятаю один яскравий момент з дитинства, коли мама купила мені ролики. Тоді їх тільки завозили в Україну і мало у кого вони були. Я пам'ятаю, грав з друзями у дворі і почув далеко знайомий звук двигуна маминої машини, він був якийсь особливий, я завжди впізнавав його з тисячі звуків інших машин. Я чекав повернення мами з відрядження. І ось вона приїхала, припаркувалася, вийшла з машини з великою уольоровою коробкою в руках. Поки я стрімголов біг до неї, малюнок на коробці ставав виразнішим. Це були роликові ковзани! Тоді я відчув себе найщасливішою дитиною на світі! "

У 17 років майбутній артист виїхав до столиці і став жити самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських вперше розповів про непросте дитинство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути