понеділок, 16 квітня 2018 18:00

"Ляпис - 98" виступить на київському фестивалі Tattoo Collection

Автор: Прес-служба
  "Ляпіс-98" зіграє на київському Tattoo Collection
"Ляпіс-98" зіграє на київському Tattoo Collection

Міжнародний фестиваль Tattoo Collection - наймасштабніший професійний захід, присвячений тату-культурі в Україні. 18-20 травня тату-конвенція пройде на київському ВДНГ, де ось вже в 14-й раз і збере понад 350 майстрів з усього світу.

Протягом трьох днів майстри тату з України, Грузії, Білорусі, Молдови, Польщі, Франції, Італії та Об'єднаних Арабських Еміратів будуть боротися за звання кращих у своїй справі і знаменитий кубок Golden Machine. Відвідувачі фестивалю зможуть побачити роботи, виконані в різних техніках, оцінити оригінальність ескізів і навіть стати учасниками конкурсу, зробивши татуювання у вподобаного ним майстра.

Найсміливіші зможуть набити олдскульне тату "наосліп" від Sailor Jerry. Малюнок буде виконаний за популярними ескізами Нормана Колінза і не буде коштувати вам ні копійки. Все, що потрібно для того, щоб прикрасити тіло - просунути руку в спеціальне вікно і повністю довіритися майстру у виборі тату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тропіки і крижане фентезі: на ВДНГ відкрили "Зимову країну"

ТМ Pabst Blue Ribbon - популярний в США лагер, що вийшов в продаж в Україні всього кілька тижнів тому, вперше виступить партнером фестивалю і приготує чимало цікавих активностей для його учасників. Наприклад, під час Tattoo Collection можна буде проявити свої художні здібності і зайнятися Pabst-вандалізмом, розграффітивши справжній мінівен. Тут же буде проведено розіграш, переможець якого отримає в подарунок від бренду тату, яке зможе набити просто на очах у всіх присутніх.

Гостем конвенції стане найпірсингованіше людина в світі, яка увйшла в "Книгу рекордів Гіннеса", "Залізний Рольф". Тіло цієї людини прикрашає 481 прокол, більше 20 імплантів, шрамування, спліт язика, татуювання на очних яблуках, імплантовані магніти в кінчиках пальців і інші бодімодифікації.

Яскравим моментом фестивалю стане битва Manifest "Breaking Battles", під час якої будуть обрані кращі бітбоксер, МС України. Глядачі теж зможуть на секунду відчути себе зірками і спробувати сили в фрістайлі в рамках "відкритого мікрофона". У танцювальному батл по брейк-дансу за звання кращої битиметься 16 команд.

Крім того протягом трьох днів на території Tattoo Collection будуть регулярно проводитися художні перформенси. Художники створять низку картин, кращі з яких в кінці фестивалю стануть лотами благодійного аукціону.

Для відвідувачів Tattoo Collection з дітьми передбачені дитяча програма, настільні ігри для всіх вікових груп, метання ножів, катання на гіроскутерах і інші активності. Фестиваль є інклюзивним, тому незалежно від віку, всі відвідувачі з інвалідністю зможуть відчувати себе на його території комфортно і невимушено.

Увечері - фаєр-шоу та музична програма за участю оркестру "Ляпіс - 98". В цьому році культовому альбому "Ти кинула" виповнилося 20 років. та інші .

А крім цього в програмі фестивалю - виступи музичних гуртів різних стилів та напрямків, всілякі перформанси, майстер-класи, фуд-корт, барна зона .

Зараз ви читаєте новину «"Ляпис - 98" виступить на київському фестивалі Tattoo Collection». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути