четвер, 23 травня 2019 01:50

Жаби і кинджали: дивні захоплення зірок
12

У вільний від зйомок або показів час знаменитості вважають за краще займатися улюбленими справами. Хтось читає книги, хтось пече пироги, а хтось захоплюється чимось дуже дивним. Якщо у тебе є багато грошей, то в голову іноді можуть прийти найнесподіваніші ідеї. Іноді зіркові хобі виявляються дуже несподіваними.

Актор Джонні Депп має дивні захоплення.  Він колекціонує скелети голубів.  Депп якось зізнавався, що таке захоплення не просте, бо дістати скелети цих вуличних птахів вкрай складно.  Одного разу актора навіть затримали в аеропорту, розпитуючи, навіщо йому потрібен такий дивний багаж.  Також, крім цього, Джонні збирає ляльок Барбі і грається з ними.  Кажуть, в будинку актора виділена навіть окрема кімната для цих іграшок. За словами Деппа, граючи в ляльки, він розслабляється ляльками і відпрацьовує голоси для своїх нових ролей.  Актор розповів про свою ненависть до клоунів: він вважає їх розмальованими виродками і знаходить в них щось відразливе.  Для того, щоб перемогти свій страх, Джонні збирає фігурки клоунів, причому він спеціально розвішує їх по дому.  Крім того, актор збирає все, що пов'язано з письменником Джеком Керуаком, і крім рукописів, Депп має безліч особистих речей творця.
Актор і режисер Том Хенкс колекціонує старовинні друкарські машинки з 1978 року. Зараз в колекції Хенкса більше двохсот екземплярів, а багато моделей були відновлені і зібрані з окремих запасних частин самим актором.  У колекції є машинки з латинкою, російськими і навіть арабськими літерами.  Кажуть, в кожну свою поїздку Том бере з собою одну з машинок, на яких друкує свої щоденникові записи і навіть розпорядок дня.   У 2013 році він написав про це колонку в New York Times, пояснюючи своє хобі любов'ю до звуку, з яким вони друкують: «звуки від «польотної» Smith Corona Skywriter можна порівняти з приглушеними пострілами «Вальтера» Джеймса Бонда, а півстолітньої давності Royal - з  людським голосом, що говорить «так-так-так».  .У 2014 році актор випустив додаток Hanx Writer для iPhone, за допомогою якого на телефоні можна друкувати з таким же звуком, як і на машинці.
Анджеліна Джолі колекціонує старовинні кинджали з різних країн.  І навіть бере уроки поводження з ними.  Перший кинджал їй подарувала мати, коли Енджі було 12 років.  Актриса говорить, що холодна зброя привертає її прихованою небезпекою і красивим зовнішнім виглядом.  Ще будучи молодою дівчиною, Джолі зізналася, що використовувала ножі під час сексу, щоб мати більш глибокий зв'язок зі своїми партнерами. Джолі сподівається передати це хобі своєму синові, Меддоксу.  Коли він був маленьким, вона давала йому грати ножами зі спеціально затупленим лезом, а перед покупкою кинджала вони обов'язково розмовляють про допустимість насильства: «Ми говоримо про самураїв і про те, що потрібно захищати інших людей».
Шакіл О'Ніл - колишня суперзірка НБА, крім баскетболу, відомий своєю любов'ю до автомобілів. Колекція Шакіла величезна. І багато його автомобілів - це екземпляри, виготовлені за індивідуальним замовленням.  Оскільки Шак зростом 2 метри 16 сантиметрів, всі автомобілі, серед яких є Lamborghini Gallardo, Chameleon Ford Mustang, доводилося подовжувати.  Один з останніх автомобілів, придбаних Шакілом, - Jeep Wrangler, побудований для нього знаменитим ательє West Coast Customs.  Шакіл завжди хотів мати Wrangler, але ніколи не міг втиснутися в нього.  Тому WCC зварили двоє дверей і додали місце для задніх сидінь.  Джип також забезпечили деякими серйозними надпотужними модифікаціями для бездоріжжя.  Slingshot Polaris - триколісний спорткар, який реєструється як мотоцикл, але при цьому пропонує майже автомобільний комфорт.  За винятком довжини і додаткових сидінь, Шакіл також додав в машину систему об'ємного звучання з 18 динаміками, яка поставляється з двома сабвуферами і звуковою панеллю.
Актор Вілл Сміт у вільний час займається фехтуванням.  До нього приєднався і Девід Бекхем.  Актора познайомив з цим видом спорту його друг, Том Круз.  Зоряні товариші знімають стрес, розмахуючи шпагами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки з дефектами зовнішності, яких вони не приховують

Зараз ви читаєте новину «Жаби і кинджали: дивні захоплення зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути