четвер, 11 жовтня 2012 15:40

Ліндсі Лохан побила свою матір

Ліндсі Лохан побила свою матір
Жінки побилися через гроші

Відома голлівудська актриса Ліндсі Лохан по праву носить звання найбільш скандальної зірки західного кінематографа. Артистка примудрилася побитися з власною матір'ю. Жінок змогла розборонити тільки поліція.

Неприємний інцидент стався напередодні. Незважаючи на те що офіційні представники самої Ліндсей Лохан і її матері Діни ніяк не коментують те, що трапилося, західні ЗМІ встигли "нарити" подробиці. Кажуть, розборка відбулася між жінками після того, як вони повернулися з нічного клубу, в будинку матері Лохан.

За даними американської преси, бійка сталася через те, що Ліндсі Лохан зажадала повернути 40 тисяч доларів, які вона позичила матері. Актрисі зараз дуже потрібні гроші. Справа в тому, що Лохан необхідно заплатити за лонг-айлендскій будинок, який банк збирався відібрати за борги.

У підсумку словесна перепалка переросла в серйозну бійку. Розсерджена Ліндсі Лохан звинуватила матір у вживанні наркотиків. Нібито в такому стані Діна буквально не контролювала себе і наговорила Ліндсі купу гидот, про що згодом поскаржилася акторка батькові. Не повідомляється, як Лохан захищалася, але, за чутками, вона сильно побила матір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий знайомий ледь не задушив Ліндсі Лохан

Варто відзначити, що і Ліндсі дісталося. Знаменитість відбулась порізом на нозі і зламаним браслетом. Шум від бійки почули сусіди. Вони сильно стривожилися і вирішили викликати поліцію. Правоохоронці в підсумку і розтягнули двох оскаженілих жінок.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан побила свою матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути