понеділок, 13 серпня 2012 17:31

Ліндсі Лохан почала заробляти мільйони

Ліндсі Лохан почала заробляти мільйони
Чорна смуга в житті актриси закінчилася Фото: dailymail

Зараз темна смуга в житті Ліндсі Лохан, схоже, нарешті закінчилася. Цей рік для акторки може стати досить вдалим в грошовому плані, а з грошима зазвичай приходять впевненість в собі, нові ролі й приємні зміни особистого характеру.

Поки що можна з упевненістю сказати, що статок актриси до кінця року може збільшитися на два мільйони доларів. Звичайно, це не зрівняється з доходами якої-небудь Анджеліни Джолі, але для дівчини, яку ще нещодавно ловили на крадіжці в магазині, сума чималенька.

Найбільший внесок у статтю доходів актриси зробили зйомки в "Плейбої". І хоча номер вийшов у грудні минулого року, мільйон доларів від видання Ліндсі отримала вже в 2012 році.

Робота в картині "Ліз і Дік" про життя Елізабет Тейлор принесла Лохан ще 300 тисяч доларів, і майже 6,5 тисячі зірці заплатять за роль у фільмі The Canyons.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан покликали в "Дуже страшне кіно 5"

Крім того, на актрису чекають ще 200 тисяч доларів за "Дуже страшне кіно". Ліндсі ще не почала працювати, але незабаром має підписати контракт на зйомки в черговій серії пародійного "ужастика". Загалом, можна сказати, що "страшне кіно" в життя самої Ліндсі нарешті закінчилося, і з часом вона, ймовірно, зуміє відновити свої позиції в Голлівуді.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан почала заробляти мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути