Ексклюзиви
субота, 16 червня 2012 01:04

Актрисі Ліндсі Лохан викликали "швидку допомогу" через виснаження

Актрисі Ліндсі Лохан викликали "швидку допомогу" через виснаження
Фото: segodnya.ua

Відомій голлівудській актрисі Ліндсі Лохан викликали "швидку допомогу" після того, як продюсери не змогли з нею зв'язатися, повідомляє Рейтер з посиланням на представника актриси Стіва Хоніг (Steve Honig).

Інцидент стався в готелі "Рітц Карлтон" в місті Марина Дель Рей, який розташований в американському штаті Каліфорнія,

"Продюсери були стурбовані тим, що вона (актриса) не виходила зі свого номера в готелі і про всяк випадок викликали службу екстреної медичної допомоги. Медики оглянули Ліндсі, вона в порядку, проте вона відчуває сильне виснаження і зневоднення організму", - сказав Хоніг в бесіді з Рейтер. Ряд американських ЗМІ повідомив, що Лохан була госпіталізована, проте Хоніг спростував цю інформацію.

Останнім часом Лохан, якій скоро виповниться 26 років, виявлялася в центрі уваги не стільки через роботу в кіно, скільки через різних інцидентів. 9 червня актриса потрапила в аварію на трасі в місті Санта-Моніка в штаті Каліфорнія. Судячи по фотографіях з місця події, автомобіль зірки в'їхав у вантажівку ззаду. За даними джерела порталу TMZ.com, у актриси немає серйозних травм.

Зараз ви читаєте новину «Актрисі Ліндсі Лохан викликали "швидку допомогу" через виснаження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути