пʼятниця, 27 квітня 2012 13:14

Ліндсі Лохан принизили в прямому ефірі

Ліндсі Лохан принизили в прямому ефірі
Телеведуча не вірить у можливості актриси Фото: segodnya.ua

Популярна актриса і телеведуча Розі О`Доннел в прямому ефірі заявила, що не вірить у відродження кар'єри Ліндсі Лохан. А раніше вони були подругами.

Не встигла Ліндсі Лохан розібратися з усіма своїми сумнівними захопленнями алкоголем і наркотиками і проблемами з законом, як на дівчину звалилася нова неприємність. Причому серйозніше, ніж всі попередні. Її давня подруга, актриса і популярна телеведуча Розі О`Доннел досить некрасиво відгукнулася про Ліндсі. Посилила ситуацію та обставина, що все це відбулося в прямому ефірі.

Розі досить жорстко прокоментувала новину, що Лохан взяли на роль Елізабет Тейлор в біографічний фільм про легендарну актрису.

"Я дуже перед нею перепрошую. Мені здається, їй знадобиться багато часу, щоб оговтатись. У неї була маса проблем з кожним фільмом, включаючи SNL. Вона не була на пробах, і я думаю, вона не зможе працювати", - заявила О`Доннел. Проте цими словами Розі не обмежилася.

Коли їй відповіли, що між Ліндсі та Елізабет багато спільного, і навіть заявили, що Лохан це Тейлор нашого покоління, Розі О`Доннел просто вибухнула від обурення: "Ти не в своєму розумі, тупиця! Останній раз вона робила щось добре в 16 років! Я не вважаю, що вона підходить на цю роль, вона не здатна зіграти цю особистість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан зіграє Елізабет Тейлор

Коли Ліндсі Лохан почула настільки "втішні" слова з вуст людини, в доброму ставленні до себе якої навіть не сумнівалася, то просто впала в шок.

Однак, як передає близьке оточення Ліндсі, вона не тримає зла на Розі, але дуже засмучена. Адже О`Доннел входить в ту переважну більшість, хто вже не вірить у відродження кінокар'єри Лохан, основне місце в якому відводиться саме фільму про Елізабет Тейлор.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан принизили в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути