середа, 29 лютого 2012 18:26

У Ліндсі Лохан опухло обличчя через пластику

Ліндсі Лохан тільки 25 років, проте вона вже виявилася великою прихильницею косметичних процедур. Днями папараці спіймали знаменитість на вулиці Нью-Йорка. Обличчя Лохан було припухлим. В пластичній хірургії такий ефект називають "обличчя-подушка". Це перетягнуте і перекачене обличчя, яке перенесло не одну пластичну операцію і не одну косметологічну процедуру.

Лохан приєдналася до Мадонни і Кайлі Міноуг, які є яскравими прикладами зірок, які, щоб здаватися молодше, вставляли собі в щоки імплантанти, пише The Daily Mail.

На фігурі актриси не було помітно зайвих кілограмів, у той час як її обличчя виглядало опухлим і робило її набагато старшою за свої 25 років.

Між тим, у відвертому інтерв'ю в ток-шоу The Today Show With Matt Lauer Лохан зізналася, що залишила своє минуле позаду і нарешті готова зайнятися кар'єрою.

Після кількох походів у в'язницю, явок в суд і домашнього арешту, актриса присягнулася, що вона нарешті усвідомила свої помилки і повинна проявити себе.

В інтерв'ю Метту Лауеру Лохан зізналася, що стає сиднем.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ліндсі Лохан сповна показала свою сексуальність

"Це більше не моє. Кілька місяців тому я пішла з другом на вечірку. І мені так було некомфортно. Не тому, що я відчула спокусу. А тому, що це було одне і те саме, як це було раніше. Це не було розвагою для мене. Я стаю сиднем. І мені це подобається", - зізналася знаменитість.

Крім того, Ліндсі підтвердила свої наміри зіграти Елізабет Тейлор в біографічному фільмі.

"Я дуже ретельно вивчаю її життя. Але мені вона була завжди цікава. Вона була приголомшливою жінкою. Тому для мене це велика честь. І я нікому не дозволю порушити ці плани, особливо собі самій", - зазначила акторка.

Зараз ви читаєте новину «У Ліндсі Лохан опухло обличчя через пластику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути