Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 13:21

Ліндсі Лохан запропонували зіграти Елізабет Тейлор

Ліндсі Лохан запропонували зіграти Елізабет Тейлор

Ліндсі Лохан розглядається в якості кандидата на роль Елізабет Тейлор в телефільмі "Елізабет і Річард: Історія кохання" ("Elizabeth & Richard: A Love Story"), повідомляється на сайті Deadline.

В даний час актриса веде переговори з компанією Lifetime, що займається роботою над проектом. Мова у фільмі піде в першу чергу про стосунки між Тейлор та її чоловіком - актором Річардом Бертоном. Тейлор і Бертон двічі були в шлюбі - з 1964 по 1974 рік і з 1975 по 1976 рік. Актори неодноразово разом знімалися у фільмах. Зокрема, і Тейлор, і Бертон були зайняті в таких відомих картинах, як "Хто боїться Вірджинії Вульф?" і "Клеопатра".

В останні роки Ліндсі Лохан частіше згадується в пресі у зв'язку з різними скоєними нею правопорушеннями, а не через досягнення у сфері кінематографа. Зокрема, в листопаді 2011 року 25-річну актрису засудили до місяця тюремного ув'язнення за порушення порядку відбування умовного покарання (раніше вона звинувачувалася в керуванні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння і в крадіжці намиста з магазину). Лохан проте провела у виправному закладі всього чотири з половиною години, так як в'язниця виявилася переповненою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Батько Ліндсі Лохан радий, що дочка роздяглася для "Плейбоя"

Однією з останніх акторських робіт Ліндсі Лохан є роль у фільмі Роберта Родрігеса "Мачете". Картина, в якій також знялися Денні Трехо, Джессіка Альба, Мішель Родрігес, Роберт Де Ніро, Стівен Сігал і Дон Джонсон, вийшла в прокат в 2010 році.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан запропонували зіграти Елізабет Тейлор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути