вівторок, 27 грудня 2011 14:42

Батько Ліндсі Лохан радий, що дочка роздяглася для "Плейбоя"

Батько Ліндсі Лохан Майкл радіє за дочку, що вона знялася в "Плейбої". Він вважає, що вона зробила дуже вдалий хід, який допоможе її подальшій кар'єрі.

"Якщо Ліндсі щаслива, то я теж щасливий, - каже він. - І я вважаю, що це дуже розумний хід".

Незважаючи на те, що Майкл підтримав рішення дочки, він все ж не ризикнув подивитися на фотографії. Втім, коли батько зірки зізнався в цьому ведучому шоу Lifechangers, той негайно продемонстрував йому обкладинку нового "Плейбоя" на величезному екрані.

"Ну так, бачу. Що ж мені тепер, закрити очі? Але взагалі-то я ніколи не ходив на ті фільми, де Ліндсі з'являється в порівняно відвертих сценах. Я і хотів би сходити, але не міг".

Тим часом, новий випуск "Плейбоя" розкуповується з третьою космічною швидкістю. Номер, присвячений Ліндсі, став справжньою бомбою. Продавці журналів раз у раз звертаються до видавництва з проханням надіслати додаткові копії, причому запити приходять не тільки з Лос-Анджелеса і Нью-Йорка, а й з тих міст, де "Плейбой" зазвичай не користується популярністю.

Цікаво, що номер вийшов у світ дещо раніше, ніж планувалося. Справа в тому, що фотографії оголеної Ліндсі "просочилися" в Інтернет. Після того, як було підраховано, що запит "Ліндсі Лохан" став одним з найпопулярніших в пошукових системах, глава журналу, Г'ю Хефнер, вирішив, що раз вже читачам так не терпиться, слід випустити тираж якомога швидше.

Зараз ви читаєте новину «Батько Ліндсі Лохан радий, що дочка роздяглася для "Плейбоя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути