четвер, 27 жовтня 2011 10:35

Ліндсі Лохан знялася для Playboy за мільйон доларів

Ліндсі Лохан знялася для Playboy за мільйон доларів

Ліндсі Лохан погодилася на відверту зйомку для чоловічого журналу Playboy. Сума гонорару зірки - мільйон доларів.

Ліло, як її часто називають в Америці, взяла участь у зйомці для журналу Playboy, перша частина якої відбулася в минулі вихідні. Мабуть, молода актриса знову вирішила приголомшити громадськість і заодно заробити. Мало їй безперервної низки скандалів, пов'язаних з проблемами з алкоголем, наркотиками і законом.

Примітно, що спочатку Ліндсі відмовилася від пропозиції Г'ю Хефнера, беззмінного власника Playboy. Відомо, що раніше сума гонорару дорівнювала 750 тисячам доларів. Проте голлівудська зірка вирішила набити собі ціну.

Тоді Хефнер, відомий своєю хваткою, вирішив не відступати і просто збільшив гонорар до мільйона доларів. Тут уже 25-річна скандалістка не змогла відмовити. Всім відомо, що через сильно підмочену репутацію акторська кар'єра Ліндсі Лохан залишає бажати кращого.

У ті ж самі вихідні, коли пройшла пікантна зйомка для журналу, актриса встигла відпрацювати дві зміни по вісім годин у лос-анджелеському морзі. До цієї громадської роботи Ліндсі Лохан засудив суд за крадіжку ювелірних прикрас у лютому цього року. Таким чином, актриса поєднала приємне з корисним.

Поки невідомо, коли вийде номер журналу з відвертою фотосесією актриси, але вже зараз зрозуміло, що шанувальники Ліндсі з нетерпінням чекатимуть на цю гучну поді.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан знялася для Playboy за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути