пʼятниця, 21 жовтня 2011 17:46

Працівникам моргу заборонили фотографувати Ліндсі Лохан

Працівникам моргу заборонили фотографувати Ліндсі Лохан

Начальство одного з моргів Лос-Анджелеса категорично заборонило працівникам фотографувати голлівудську актрису Ліндсі Лохан, яка за рішенням суду штату Каліфорнія буде виконувати в морзі громадські роботи за крадіжку золотого намиста з магазину на початку цього року, повідомляє в п'ятницю новинний портал TMZ.com з посиланням на джерело в установі.

Будь-хто, хто сфотографує Лохан за її теперішньою роботою, буде негайно звільнений, оскільки персоналу заборонено робити фотографії всередині моргу з неофіційною метою, нагадало начальство.

Як відзначає TMZ.com, Лохан, зокрема, доведеться відмивати простирадла, в які загортають тіла померлих. Вона буде зобов'язана здати мобільний телефон і приносити їжу з собою. Актриса повинна була приступити до робіт в четвер, проте тоді запізнилася на 40 хвилин, так як не знала, через який вхід потрапити в морг.

"Це більше не повториться. Тепер я знаю, куди мені йти", - написала Лохан в мікроблозі Twitter.

У 2007 році Лохан засудили до трьох років умовно за два випадки керування в нетверезому стані, пізніше цей термін був продовжений ще на рік. У травні 2010 року суд Лос-Анджелеса зобов'язав актрису регулярно здавати проби на алкоголь і наркотики і носити спеціальний "антиалкогольний" браслет. На початку липня 2010 року суд визнав Лохан винною в тому, що вона пропустила сім лекцій про шкоду алкоголю, і засудив її до 90 днів в'язниці. Однак через 14 днів суд вирішив звільнити її достроково за умови, що вона пройде курс реабілітації.

У середу поліцейські знову вдягли наручники на 25-річну Лохан після того, як суд постановив посадити її за грати через порушення умов відбування покарання.

Лохан в рамках умовного терміну виконувала громадські роботи в притулку для жінок. Проте суддя Стефані Саутнер скасувала його через порушення в роботі Лохан.

Лохан була звільнена під заставу в 100 тисяч доларів і, за рішенням суду, зобов'язана до 2 листопада відпрацювати 16 годин в морзі.

Зараз ви читаєте новину «Працівникам моргу заборонили фотографувати Ліндсі Лохан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути