вівторок, 10 квітня 2012 17:41

Ліндсі Лохан звинуватили у бійці в нічному клубі

Ліндсі Лохан звинуватили у бійці в нічному клубі
На актрису написали заяву Фото: cosmo.ru

Відома актриса Ліндсі Лохан знову потрапила у халепу. Якась жінка звинуватила артистку в нападі і написала на неї заяву в поліцію.

Недовго Ліндсі Лохан раділа своїй свободі переміщення по країні та припиненню випробного терміну, виправних робіт і заборон. Днями актриса знову стала учасницею скандалу. Цього разу в поліцію звернулася якась жінка, яка заявила, нібито Ліндсі напала на неї в нічному клубі.

"Поки це просто твердження, свідчення одної сторони, отримані нашими детективами", - заявив сержант Кріс Боуман. Нібито Ліндсі Лохан напала на бідну жінку в момент, коли вона просто розмовляла з хлопцем її подруги.

Проте офіційний представник Ліндсі Лохан спростував всі звинувачення.

"Ніякого інциденту не було. Як завжди, хтось хоче отримати гроші або славу за наш рахунок. І, знову ж таки, це виявиться марною тратою часу", - підкреслив прес-секретар акторки.

Також він відзначив ще одну особливість: передбачувана жертва навіщось чекала до суботи, щоб подати скаргу, а сама ж стверджує, що Ліндсі напала на неї ще на початку тижня. Сама Лохан ніяк не коментує цю ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд звільнив Ліндсі Лохан

Крім цього, людина з близького оточення голлівудської знаменитості повідомила, що Ліндсі Лохан в ніч, коли нібито сталася бійка, не виходила з дому, і додала, що, незважаючи на це, поліція все одно розглядає справу актриси.

Між тим цей інцидент може занадто дорого коштувати голлівудської знаменитості. Справа в тому, що в кінці березня Верховний суд округу Лос-Анджелес ухвалив припинити випробний термін і всі покарання, що стосуються його. Суддя Стефані Саутнер повідомила, що Ліндсі Лохан пройшла випробування, тепер всі заборони зняті і актрисі більше не потрібно з'являтися до суду. Проте суддя зазначила, що, якщо Ліндсі Лохан не порушить закон, всі юридичні аспекти її справи будуть закриті в травні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан звинуватили у бійці в нічному клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути