четвер, 15 березня 2012 16:44

Ліндсі Лохан автомобілем зачепила чоловіка

Ліндсі Лохан автомобілем зачепила чоловіка

Відома голлівудська актриса Ліндсі Лохан, яка намагається "налагодити відносини" не тільки з законом, але і з кар'єрою, знову виявилася заручницею свого скандального іміджу. Актрису звинуватили в наїзді на людину.

Інцидент стався біля клубу Sayers Club, де відзначав день народження друг Ліндсі Лохан. Коли артистка під'їхала до закладу трохи пізніше півночі, вона не змогла навіть вийти зі свого Porsche Panamera, так як її буквально атакували папараці. У результаті Ліндсі спробувала розвернути автомобіль і, зробивши маневр, зачепила чоловіка.

За свідченням очевидців, Лохан навіть не наїхала на людину, а лише злегка зачепила його, пошкодивши йому коліно. Жертвою актриси виявився менеджер сусіднього розважального закладу Hookah Lounge. Сам постраждалий повідомив пресі, що йому не потрібна професійна медична допомога. Проте хтось порахував, що варто викликати хоча б поліцію. У результаті незабаром до клубу приїхали правоохоронні органи. Поліцейські опитали свідків і спокійно поїхали.

Але все змінилося після того, як потерпілий дізнався, що його мало не задавила сама Ліндсі Лохан. Жертва "недонаїзду" одразу ж відправився в лікарню, щоб засвідчити травму коліна, а також перейнявся пошуками адвоката і, більше того, хоче подати скаргу в поліцію. Новина про рішення потерпілого миттєво набула розголосу, і Ліндсі Лохан негайно виступила зі спростуванням.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Ліндсі Лохан опухло обличчя через пластику

"Минулої ночі я мала намір привітати з днем народження свого друга, але я навіть не встигла це зробити, тому що на мене напали папараці. Всі звинувачення проти мене є помилковими і абсолютно абсурдними", - цитує мікроблог актриси Gossip Cop. Офіційний представник Лохан повідомив: "Коли Ліндсі під'їхала до клубу, там було дуже багато фотографів. Тоді вона вирішила не виходити з автомобіля і взагалі залишити це місце".

Прес-секретар Лохан додав: "Немає ніяких підстав вважати, що її автомобіль міг нашкодити кому-небудь або чому-небудь. Ми впевнені, що в найближчі дні всі обставини проясняться". Варто зазначити, що Ліндсі зараз знаходиться в дуже хиткому становищі: вона ще не відбула покарання - громадські роботи в одному з лос-анджелеських моргів, а тут ще ця історія з нібито наїздом. Особливо актриса переживає за кінокар'єру, яка тільки почала налагоджуватися - її запросили на головну роль у фільм про Елізабет Тейлор.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан автомобілем зачепила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути