Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2012 17:43

Ліндсей Лохан може знову опинитися за гратами

Ліндсей Лохан може знову опинитися за гратами
За дачу неправдивих свідчень Фото: dni.ru

У голлівудської акторки Ліндсей Лохан знову виникли проблеми. Дівчина ризикує опинитися за гратами за дачу неправдивих свідчень. За даними ЗМІ, зірка набрехала поліцейським в ході розгляду обставин ДТП, в яке Ліло потрапила на минулому тижні.

Нагадаємо, ДТП за участю актриси сталося минулої п'ятниці. Дівчина їхала на своєму Porsche по дорозі, що пролягає неподалік від пляжу в місті Санта-Моніка, Каліфорнія. За деякими даними, актрису переслідували папараці, і, цілком ймовірно, не впоравшись з керуванням, Ліндсей врізалася у вантажівку, що їхала перед нею. На щастя, серйозно ніхто не постраждав.

Актрису відправили в госпіталь, який вона залишила через пару годин. Ліло тут же поїхала на знімальний майданчик фільму "Ліз і Дік". Про аварію, що відбулася, нагадував лише синець під оком зірки.

Але тепер з'ясувалося, що Ліло дала неправдиві свідчення поліцейським, які прибули на місце ДТП. Дівчина стверджувала, що в момент аварії за кермом перебувала не вона, а її асистент. Помічник актриси спростував її слова, і тепер зірці може загрожувати до шести місяців в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан врізалась у вантажівку

Також поліція з'ясовує, що стало причиною ДТП. Раніше повідомлялося, що винуватцем є водій вантажівки, проте, за його словами, аварія сталася через несправні гальма автомобіля Лохан.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан може знову опинитися за гратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути