вівторок, 02 жовтня 2012 10:14

Новий знайомий ледь не задушив Ліндсі Лохан

Новий знайомий ледь не задушив Ліндсі Лохан
Актриса запросила хлопця в свій номер в готелі Фото: 7ja.net

Знайомство з чоловіком в нічному клубі мало не закінчилося для Ліндсі Лохан смертю. Перемістившись для подальшої бесіди в її номер, новий "друг" американської актриси зробив спробу її задушити.

Ліндсі Лохан вплуталася в неприємну історію. Американська актриса познайомилася у нічному клубі 1OAK з чоловіком, якого після нетривалої бесіди запросила продовжити знайомство в її номері п'ятизіркового готелю W, який знаходиться в цій же будівлі.

Як повідомляє поліція, чоловік вдарив Лохан, коли та просила видалити деякі фотографії з його телефону. Після цього він накинувся на неї, повалив на підлогу, піднявся зверху, схопив актрису за горло і почав душити. Ліндсі вдалося вирватися і натиснути кнопку пожежної сигналізації. Дуже скоро в номері з'явилися співробітники готелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан забрали до лікарні з легеневою інфекцією

Поліція встановила особу чоловіка відразу ж. Ним виявився 26-річний Крістіан Лабелль, який є представником Республіканської партії американського політика Джона Шимкуса з Іллінойсу. ЛаБелль звернувся за захистом до адвокатів, і ті взялися роздувати чутки про те, що це Ліндсі Лохан на нього напала і Крістіан написав скаргу на скандальну артистку.

Зараз ви читаєте новину «Новий знайомий ледь не задушив Ліндсі Лохан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути