Ексклюзиви
неділя, 26 серпня 2012 05:13

Лохан причетна до крадіжки коштовностей

Лохан причетна до крадіжки коштовностей
фото: Splash News

Скандальна актриса Ліндсі Лохан, якій колись пред'являлися звинувачення в крадіжці з ювелірного магазину, знову опинилася замішана у справі про викрадення коштовностей. Правда, на цей раз вона проходить у справі лише свідком, але є підозри, що саме вона привела в дім злодіїв.

У неділю актриса побувала на нічний вечірці в розкішному особняку в Лос-Анджелесі. Разом з нею приїхали її асистентка, брат Коуді і двоє інших чоловіків, імена яких не називаються. У понеділок близько полудня Ліндсі зібралася їхати, але в цей момент господарі будинку виявили пропажу дуже дорогих годинників і декількох пар сонячних окулярів.

Під час поліцейського допиту хазяїн особняка (згідно сайту X17Online - "активний учасник світського життя Голлівуду") заявив, що найімовірніше, речі були вкрадені двома чоловіками, яких привела на вечірку Ліндсі Лохан. Саму актрису теж допитали і благополучно відпустили. Як повідомляє Mail Online, вона намагалася допомогти поліції всім, чим могла, і заперечувала свою причетність до крадіжки.

Нагадаємо, що останнім часом Ліндсі Лохан веде цілком законослухняний спосіб життя і багато працює: вона в поті чола трудилася на зйомках біографічного фільму "Ліз і Дік", а зараз зайнята в експериментальному проекті Пола Шредера "Каньйони". Крім того, студія Dimension Films офіційно підтвердила, що Ліндсі з'явиться в "Дуже страшному кіно 5" разом з Чарлі Шином.

Зараз ви читаєте новину «Лохан причетна до крадіжки коштовностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути