середа, 29 серпня 2012 16:21

Ліндсі Лохан знову привернула увагу поліції

Ліндсі Лохан знову привернула увагу поліції
Актрису звинуватили в крадіжці Фото: kino.obozrevatel.com

Популярна голлівудська актриса і куди більш відома порушниця закону Ліндсі Лохан знову вляпалася в кримінальну історію. На цей раз дівчину звинуватили в крадіжці речей на суму в 100 тисяч доларів.

Здавалося б, Ліндсі Лохан зав'язала зі своїми клептоманськими нахилами і налагодила відносини з законом. Та й кар'єра голлівудської актриси пішла вгору, нещодавно закінчилися зйомки фільму, де Лохан грає головну роль, причому не аби кого, а Елізабет Тейлор. Актриса стала виходити в світ, при цьому не зловживає алкоголем і іншими сумнівними речовинами, повернулася до свого природного відтінку волосся (рудого), і ніби як все йде добре, але на актрису знову обрушилися звинувачення в крадіжці.

Нібито Ліндсі вкрала речі на суму в 100 тисяч доларів. Днями в Лос-Анджелесі в шикарному особняку голлівудського мультимільйонера всю ніч веселилися гості, в числі яких були Ліндсі Лохан, її агент Гевін Дойл, її брат Коуді і двоє їхніх друзів. Любителька вечірок, Лохан вгамувалася тільки до полудня наступного дня. Вона вже прощалася з господарями, як раптом виявилася пропажа.

Повідомляється, що зникли дорогі годинники, кілька пар унікальних колекційних окулярів і коштовності. Поки викликали поліцію, супутники актриси непомітно втекли, а голлівудська актриса залишилася, щоб допомогти в пошуках злодіїв. Чи то вона дуже старалася, чи то прислуга щось побачила, але господар заявив, що речі вкрадені якраз друзями Лохан. Мало того, об'явився свідок з числа гостей, який заявив, що речі вкрали сама актриса і її агент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан почала заробляти мільйони

У підсумку на актрису завели справу. Раніше повідомлялося, що збиток склав близько 100 тисяч доларів, проте пізніше поліція уточнила, що мова йшла менш ніж про три тисячі. Спочатку Ліндсі проходила у справі як свідок, а трохи пізніше - як підозрювана. Правоохоронні органи провели розслідування, і, на щастя, не знайшли достатніх доказів того, що актриса винна в крадіжці. Лохан так прокоментувала неприємну ситуацію: "Рада, що все позаду і я можу знову зайнятися роботою".

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан знову привернула увагу поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути