вівторок, 25 вересня 2012 13:00

Ліндсі Лохан забрали до лікарні з легеневою інфекцією

Ліндсі Лохан забрали до лікарні з легеневою інфекцією
Актриса пройшла інтенсивне лікування Фото: womensonly.ru

Відома голлівудська актриса і правопорушниця Ліндсі Лохан була госпіталізована в одну з клінік з легеневою інфекцією.

У актриси виявилася якась легенева інфекція, яка до того ж загострилася після перенесеної 26-річною Ліндсі блукаючої пневмонії. Крім того, Лохан страждає від астми.

У лікарні Ліндсі Лохан пройшла інтенсивне лікування, в тому числі антибіотиками, після чого була відпущена додому, як передає StarHit. Лікарі порекомендували їй відлежатися вдома, що вона і зробила. Тепер дівчина відпочиває в своєму готельному номері. Злі язики відзначають, що актриса просто ухиляється від роботи. Хоча Ліндсі буквально хапається за всі пропозиції, оскільки через постійні судові розбірки вона серйозно підірвала свою репутацію.

Між тим днями в лікарню потрапила інша відома актриса, зірка фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун. Артистка знепритомніла у всіх на очах. Неприємний інцидент з відомою актрисою Шерон Стоун стався в Мілані, де зараз проходить Тиждень моди. Актриса відвідала показ будинку Fendi зі своїм 27-річним бойфрендом Мартіном Міккі. Саме тоді 54-річна артистка знепритомніла.

Однак це відбулося не через те, що колекція виявилася такою приголомшливою, а через сильний головний біль, на який страждала актриса. У підсумку приїхали міланські лікарі і відвезли Стоун в лікарню. Там вона провела кілька годин і залишила клініку після запевнень медиків, що її здоров'ю нічого не загрожує. Цікаво, що після госпіталізації актриса змогла не тільки оговтатись, але і відправитися на інший світський захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсей Лохан заарештували за наїзд на пішохода та втечу з місця ДТП

Відзначимо, що Шерон Стоун ще в 2001 році була госпіталізована при тих же симптомах. Тоді медики поставили їй діагноз "аневризма судин головного мозку".

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан забрали до лікарні з легеневою інфекцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути